Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μετά τη νέα BMW X7 ήρθε η ώρα και για την Alpina XB7

Ελλάδα 8:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μετά τη νέα BMW X7 ήρθε η ώρα και για την Alpina XB7

ΝΕΑ

Μετά τη νέα BMW X7 ήρθε η ώρα και για την Alpina XB7

ΝΕΑ

Ανανέωση και για την Alpina XB7 που θα συνεχίσει να συναρπάζει τους φίλους των αυτοκινήτων του είδους με απόδοση 621 ίππους από τον twin turbo V8 κινητήρα της.

Advertisement
Advertisement

Με τη νέα BMW X7 να κυκλοφορεί μόλις πριν λίγες μέρες, ήρθε η ώρα και για την αντίστοιχη πρόταση της Alpina.

Έτσι έχουμε την πρώτη εικόνα του αυτοκινήτου της Alpina που «πατάει» πάνω στη νέα BMW X7 και οδηγεί τις επιδόσεις του μοντέλου σε ένα άλλο επίπεδο. Η ανανέωση του μοντέλου της BMW, περνάει αυτούσια και στην εκδοχή της Alpina για το μοντέλο. Η κυριότερη διαφορά που εντοπίζεται μεταξύ των δύο αυτοκινήτων, έχει να κάνει με τις χαρακτηριστικές ζάντες της Alpina αλλά και την ονομασία της εταιρείας που είναι διάσπαρτη στο αμάξωμα.

Advertisement
Advertisement

Η ανανεωμένη XB7 έχει τον twin turbo V8 κινητήρα με τη χωρητικότητα των 4,4 λίτρων που διαθέτει και ήπια υβριδική υποστήριξη, για να αποδώσει 621 ίππους και 800 Nm ροπής. Αξίζει να σημειώσουμε πως η αντίστοιχη πρόταση της X7 προσφέρει 523 ίππους. Η Alpina επιτυγχάνει την επιπλέον ισχύ με ένα νέο σύστημα διαχείρισης στον κινητήρα και με αναβάθμιση στο σύστημα ψύξης. Για τα 100 χλμ./ώρα από στάση, η Alpina XB7 χρειάζεται μόνο 4,2 δευτερόλεπτα, για τα 200 χλμ./ώρα κάνει 14,9” και η τελική ταχυτήτων είναι 290 χλμ./ώρα.

Στην καμπίνα, η Alpina θα προσθέσει πολλά στοιχεία που θα τονίζουν την πολυτέλεια, δίνοντας έτσι κάποιους καλούς λόγους σε όσους το επιθυμούν, να επιλέξουν την πρόταση της Alpina εναλλακτικά εκείνης της BMW. Όπως συνηθίζει στις προτάσεις της, η Alpina επεμβαίνει και στην ανάρτηση του αυτοκινήτου, αναβαθμίζοντας την άνεση που προσφέρει στους επιβάτες του αυτοκινήτου, χωρίς να επηρεάζει την οδική συμπεριφορά του αυτοκινήτου. Η Alpina λέει ότι τα βιβλία παραγγελιών θα ανοίξουν τον Σεπτέμβριο και οι πρώτες παραδόσεις σε πελάτες, αναμένεται να γίνουν πριν το τέλος του έτους.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
To Audi Q9 θα πετά το γάντι στις BMW X7 και Mercedes GLS
Ούτε 500 ίππους δεν έχει η νέα Alpina B4!
Η BMW εξαγοράζει την Alpina

 

Advertisement

 

 

 

Advertisement