Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μέσα στο Φεβρουάριο αναβιώνει η θρυλική Lancia 037

Ελλάδα 13:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μέσα στο Φεβρουάριο αναβιώνει η θρυλική Lancia 037

ΝΕΑ

Μέσα στο Φεβρουάριο αναβιώνει η θρυλική Lancia 037

ΝΕΑ

Η Kimera ανακοίνωσε ότι στις 22 Φεβρουαρίου θα παρουσιάσει το καινούριο restomod EVO38.

Advertisement
Advertisement

Η Kimera Automobil λατρεύει τις παλιές Lancia και ιδιαίτερα τα αγωνιστικά αυτοκίνητα της ιταλικής μάρκας. Χρησιμοποιώντας τις μοδάτες τεχνικές customizing του restomod, έχει ήδη παρουσιάσει την EVO37 η οποία ήταν εμπνευσμένη από την Lancia 037 και τώρα ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο βήμα δίνοντας στο κοινό την αναβαθμισμένη EVO38.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο αναμένεται να είναι μια εξέλιξη της EVO37 με την εταιρεία να αναφέρει ότι θα είναι μια τετρακίνητη έκδοση βασισμένη στην μοναδική Integrale. Η Kimera EVO38 θα είναι ουσιαστικά η αγωνιστική έκδοση της EVO37 η οποία θα είναι διαθέσιμη για χρήση στο δρόμο.

Advertisement
Advertisement

Στις εικόνες που έδωσε στη δημοσιότητα η Kimera φαίνεται το αμάξωμα να είναι «φουσκωμένο» με νέο αεροδυναμικό κιτ, ενώ έχει πολλές βελτιώσεις στην κατανομή βάρους και την εργονομία. Στον τεχνικό τομέα η EVO38 θα είναι πιο δυνατή με έναν ισχυρό κινητήρα τούρμπο τοποθετημένο στο κέντρο. Επανασχεδιασμένο είναι το σύστημα εξάτμισης και το σύστημα εισαγωγής αέρα και η κίνηση θα μεταφέρεται στους τέσσερις τροχούς.

Το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι η Kimera επιστράτευσε τον δύο φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή Μίκι Μπιαζιόν στην εξέλιξη του αυτοκινήτου. Η Kimera EVO38 θα αποκαλυφθεί στις 22 Φεβρουαρίου και λίγες ημέρες αργότερα θα κάνει το ντεμπούτο της στην Έκθεση της Γενεύης.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ολική αποκάλυψη για τη νέα Lancia Ypsilon!
WRC: Η Lancia επιστρέφει!
Lancia vs Audi: Δείτε την αναβίωση της πιο επικής μάχης (+video)

Advertisement