Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Mercedes-Benz EQE SUV: Teaser για το εσωτερικό της

Ελλάδα 0:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Mercedes-Benz EQE SUV: Teaser για το εσωτερικό της

ΝΕΑ

Mercedes-Benz EQE SUV: Teaser για το εσωτερικό της

ΝΕΑ

Η Mercedes-Benz άφησε να διαρρεύσει μια σειρά επίσημων φωτογραφιών και πληροφοριών για το SUV EQE, ενώ ανακοίνωσε τον Οκτώβριο ως μήνα κυκλοφορίας του.

Advertisement
Advertisement

Highlight του εσωτερικού η θεματική διακόσμηση με «ψυχρά» ή «θερμά» χρώματα.

Περιγράφεται ως ένα “πολλαπλών χρήσεων wagon” της σεντάν Mercedes-Benz EQE. Μάλιστα, η Mercedes υποστηρίζει πως ο χώρος για το κεφάλι, τα πόδια και τους αγκώνες στο EQE SUV είναι ένας από τους κορυφαίους στην κατηγορία του. Ωστόσο, αυτό δεν είναι το μόνο χαρακτηριστικό για το οποίο είναι περήφανη η Mercedes, για το νέο μοντέλο της.

Advertisement
Advertisement

Η Mercedes παρουσιάζει ένα νέο θέμα διακόσμησης στο EQE SUV, το οποίο είναι ένας συνδυασμός παραδοσιακών και σύγχρονων υλικών στην καμπίνα με επιλογή πέντε χρωμάτων. Στην MB το παρουσιάζουν  ως μια διασταύρωση μεταξύ ζεστών και ψυχρών τόνων. Το Balao Brown αντιπροσωπεύει τη ζεστή πλευρά του φάσματος, ενώ το Neva Grey και το Biscay Blue/Black αντιπροσωπεύουν την cool, technoid εμφάνιση.

Όπως και στα άλλα ηλεκτρικά μοντέλα EQ, ο εσωτερικός/οπίσθιος φωτισμός ξεχωρίζει μέσα στο EQE SUV. Υπάρχει επίσης η υπεροθόνη MBUX που εκτείνεται σε όλο το ταμπλό (στον προαιρετικό εξοπλισμό) , μαζί με τους αεραγωγούς με σχήμα τουρμπίνας. Τα διακοσμητικά στοιχεία από ξύλο, αλουμίνιο, 3D ανθρακόνημα και λεπτές μεταλλικές λεπτομέρειες ολοκληρώνουν την εικόνα.

Advertisement

Οι πληροφορίες για το σύστημα κίνησης είναι λίγες ως τώρα. Ωστόσο, το σεντάν EQE μας δίνει λίγα στοιχεία για το τι να περιμένουμε από το SUV. Το EQE 53 SUV πιθανότατα θα υιοθετήσει την ίδια βαθμολογία 677 ίππων, από δύο ηλεκτροκινητήρες με μπαταρία 90,6 kWh. Το EQE 43 SUV αποδίδει θεωρητικά 469 ίππους, όπως και το σεντάν EQE 43.

Η Mercedes-Benz αποκάλυψε επίσημα ότι η παγκόσμια πρεμιέρα του EQE SUV θα γίνει στις 16 Οκτωβρίου 2022.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Σε προχωρημένο στάδιο η ηλεκτρική Mercedes EQE SUV
Δοκιμή: Mercedes EQE 350+
Mercedes: Γραμμή παραγωγής μόνο για ηλεκτρικά