Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτή είναι η πιο σπάνια έκδοση της Mercedes-AMG SL 63 4Matic+

Ελλάδα 7:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτή είναι η πιο σπάνια έκδοση της Mercedes-AMG SL 63 4Matic+

ΝΕΑ

Αυτή είναι η πιο σπάνια έκδοση της Mercedes-AMG SL 63 4Matic+

ΝΕΑ

Μόλις 100 συλλέκτες θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν τη συγκεκριμένη ειδική έκδοση της Mercedes-AMG SL 63 4Matic+.

Advertisement
Advertisement

Στη Mercedes-AMG δημιούργησαν μια ειδική επετειακή έκδοση της SL 63 4Matic+ με σκοπό να τιμήσουν το περυσινό μονοθέσιο με το οποίο η ομάδα της συμμετείχε στον θεσμό της Formula 1.

Έτσι, θα δημιουργήσουν μόνο 100 SL 63 4Matic+ το αμάξωμα των οποίων θα είναι βαμμένο στα χρώματα της Mercedes-AMG F1 W13 E Performance, δηλαδή του μονοθεσίου με το οποίο συμμετείχε πέρυσι στο κορυφαίο πρωτάθλημα του Motorsport.

Advertisement
Advertisement

Έτσι, το εμπρός μέρος τής Mercedes-AMG SL 63 «Motorsport Collectors Edition», όπως ονομάζεται η συγκεκριμένη συλλεκτική έκδοση, είναι βαμμένο στο ασημί χρώμα με το οποίο διατίθεται το αυτοκίνητο. Όμως, ο χρωματισμός του σκουραίνει σταδιακά για να μετατραπεί σε μαύρο στο πίσω μέρος του οχήματος, όπως και στο περυσινό μονοθέσιο.

Επιπλέον, στο τμήμα από το πλάι τους μέχρι και τον πίσω προφυλακτήρα υπάρχει επαναλαμβανόμενο το εμπορικό σήμα τής Μercedes-Benz, συγκεκριμένα οι τρεις ακτίνες. Επίσης, χαμηλά στους προφυλακτήρες, στα μαρσπιέ και στο χείλος των τροχών (διάστασης 21 ιντσών) έχει προστεθεί μια έντονη πράσινη απόχρωση, όπως και στο μονοθέσιο, ενώ υπάρχουν και στοιχεία χρωμίου.

Advertisement

Το εσωτερικό τής Mercedes-AMG SL 63 «Motorsport Collectors Edition» είναι καλυμμένο από μαύρο δέρμα nappa και οι υποψήφιοι συλλέκτες θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν να υπάρχουν ραφές είτε κόκκινου είτε κίτρινου χρώματος. Στο στάνταρ εξοπλισμό θα περιλαμβάνονται το σύστημα τηλεματικής «AMG Track Pace telematics package», ηχοσύστημα της «Burmester» και κάλυμμα για το αυτοκίνητο.

Advertisement

Τέλος, η συγκεκριμένη έκδοση δεν θα έχει διαφοροποίηση στην απόδοση του κινητήρα σε σχέση με την «απλή» Mercedes-AMG SL 63 4Matic+. Θυμίζουμε ότι ο τετράλιτρος, διπλά υπερτροφοδοτούμενος V8 κινητήρας της αποδίδει 585 ίππους/5.500-6.500 σ.α.λ. και μέγιστη ροπή 800 Nm/2.500-5.000 σ.α.λ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πόσα ρεκόρ έχει καταρρίψει η Mercedes-AMG One; (+video)
Μια Mercedes-AMG SL 63 για την έρημο- και όχι μόνο
Mercedes-AMG SL63 by G-Power: Ιπποφορβείο (vid)