Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Mercedes-AMG GT 4-Door: Εσωτερική ανανέωση

Ελλάδα 18:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Mercedes-AMG GT 4-Door: Εσωτερική ανανέωση

ΝΕΑ

Mercedes-AMG GT 4-Door: Εσωτερική ανανέωση

ΝΕΑ

Μετά την περσινή ανανέωση της εξωτερικής εμφάνισης, οι αλλαγές στην τετράθυρη AMG GT, για το 2022, αφορούν το εσωτερικό (διαρρύθμιση, εξοπλισμός), ενώ η Mercedes πρόσθεσε μια νέα έκδοση Manufaktur Exclusive Edition και μια σειρά από επιπλέον επιλογές χρωμάτων.

Advertisement
Advertisement

Επιπλέον τα μοντέλα GT 43&53 AMG έχουν την νέα ενεργητική πνευματική ανάρτηση.

Η έκδοση Manufaktur Exclusive είναι η πρώτη για τις GT 4-Door Coupe και κάνει το ντεμπούτο του στις ΗΠΑ στο μοντέλο GT 53. Το αμάξωμα είναι βαμμένο σε δύο ιδιαίτερες αποχρώσεις (Rubellite Red μεταλλικό, ή στο Spectrale blue magno) σε συνδυασμό με ένα πακέτο χρωμίου, και ειδικές ζάντες AMG 21 ιντσών. Το εσωτερικό διαθέτει δέρμα Neva Grey Exclusive Nappa με επένδυση από ξύλο Ash και νέο τιμόνι AMG Performance.

Όλες οι εκδόσεις του GT 4-Door διαθέτουν το νέο τιμόνι AMG Performance με σχεδίαση δύο ακτίνων, και ενσωματωμένα κουμπιά λειτουργειών. Οι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν για την επένδυσή του δέρμα Nappa ή Nappa με καστόρι Dinamica (έξτρα) για τα μοντέλα με εξακύλινδρο κινητήρα και στάνταρ σε μοντέλα V8.

Advertisement
Advertisement

Η υπόλοιπη καμπίνα μπορεί να «ντυθεί» με μια ποικιλία από νέες δερμάτινες επιλογές όπως η Sienna Brown, το Classic Red, το Yacht Blue, το Deep White και το προαναφερθέν Neva Grey. Οι αγοραστές που μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω, έχουν στη διάθεσή τους την επιλογή σε δέρμα Nappa με απόχρωση τιτάνιο γκρι pearl με κίτρινες ραφές αντίθεσης ή (το αποκλειστικό για την 4θυρη AMG GT) δέρμα Nuba Brown Nappa με ραφές black diamond. Για πρώτη φορά, η 4θυρη GT προσφέρετε και πενταθέσια με διαφορετικό πίσω κάθισμα.

Advertisement

Τα μοντέλα «43» και «53» χρησιμοποιούν τους ίδιους turbocharged 3.0-λίτρων inline-έξι κινητήρες με EQ Boost (362 και 429 ίππων) αντίστοιχα. Η GT 43 κάνει το 0-100 σε 4,8 δευτερόλεπτα, ενώ η GT 53 φτάνει εκεί γρηγορότερα 4,4 δευτερόλεπτα. Όσον αφορά τα μοντέλα V8 63 και 63 S, η Mercedes-AMG λέει ότι θα κυκλοφορήσει πληροφορίες για την απόδοση του κινητήρα αργότερα. Προς το παρόν γνωρίζουμε πως ο V8 θα έχει την βοήθεια ηλεκτροκινητήρα για επιπλέον απόδοση και λιγότερους ρύπους.

Advertisement

Αυτό που γνωρίζουμε για το επερχόμενο μοντέλο V8 είναι ότι θα εφοδιάζεται με την ενεργητική ανάρτηση αέρα. Το AMG Ride Control Plus χρησιμοποιεί τώρα δύο βαλβίδες περιορισμού πίεσης για τον έλεγχο της ανάρτησης αέρα πολλαπλών θαλάμων. Η μία βαλβίδα διαχειρίζεται την απόσβεση επαναφοράς, ενώ η άλλη ελέγχει την απόσβεση συμπίεσης. Η Mercedes λέει ότι η νέα ανάρτηση θα κάνει το GT 4-Door ακόμα καλύτερο για οδήγηση σε λειτουργία Comfort και καλύτερη απόδοση στις λειτουργίες Sport και Sport Plus.

Η νέα οικογένεια των 4θυρών Mercedes-AMG GT θα την δούμε στις αντιπροσωπείες λίγο αργότερα αυτό το φθινόπωρο. Η εταιρεία δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη λεπτομέρειες τιμολόγησης, του μοντέλου.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τι αλλάζει στη νέα Mercedes-AMG GT 4-Door Coupe
Η Mercedes-AMG GT 4-Door Coupe με aero pack
Δοκιμάζουμε τη Mercedes-AMG GT 63 S 4-Door Coupe