Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Mercedes-AMG G63 της Carlex Design

Ελλάδα 10:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Mercedes-AMG G63 της Carlex Design

ΝΕΑ

Mercedes-AMG G63 της Carlex Design

ΝΕΑ

Eίναι λίγο ρουστίκ το δημιούργημα της Carlex Design που βασίζεται πάνω σε μια Mercedes G-Class και απευθύνεται σε όσους αγαπούν τη θάλασσα και την ιστιοπλοΐα.

Advertisement
Advertisement

Η Carlex παρουσίασε ένα νέο πακέτο για την αναβάθμιση της G-Class. Σε αυτό, περιλαμβάνονται επεμβάσεις που έχουν να κάνουν με την αισθητική της καμπίνας κυρίως. Το όνομα της έκδοσης αυτής, είναι το G-Yachting Limited Edition και απευθύνεται σε λίγους και εκλεκτούς που θέλουν να συνδυάσουν την αγάπη τους για την ιστιοπλοΐα με την κορυφαία έκδοση της G-Class από τη Mercedes.

Advertisement
Advertisement

Η Carlex δεν έχει αναφερθεί καθόλου σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με το κόστος των επεμβάσεων που προτείνει. Η αλήθεια είναι πως με το αυτοκίνητο να κοστίζει σε κάποιες αγορές πάνω από €150.000, η πρόταση της Carlex δεν θα είναι καθόλου φτηνή. Η διχρωμία του αμαξώματος και οι ζάντες των 22 ιντσών, είναι τα κυριότερα στοιχεία που τραβούν το βλέμμα για όποιον βλέπει το αυτοκίνητο απ’ έξω.

Στην καμπίνα όμως, συμβαίνουν τα σπουδαία. Ο βελτιωτής προτείνει δύο αποχρώσεις για το διάκοσμο της καμπίνας, με τον ένα να είναι λευκό- γκρι και τον έτερο να έχει αποχρώσεις του ξύλου. Στα πάντα. το πλούσιο καφέ χρώμα, κάνει την καμπίνα του μοντέλου να μοιάζει με παλιό ιστιοπλοϊκό, όπου το ξύλο και οι αποχρώσεις του είναι το μοτίβο που καλύπτει όλες τις επιφάνειες. Όσο και να κοστίζει πάντως, το γούστο του αγοραστή είναι ένα θέμα που δεν μπορεί να ακουμπήσει κανείς.

Advertisement