Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Mε τι αυτοκίνητο βολτάρει ο Ντέιβιντ Μπέκαμ (+video)

Ελλάδα 10:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Mε τι αυτοκίνητο βολτάρει ο Ντέιβιντ Μπέκαμ (+video)

ΝΕΑ

Mε τι αυτοκίνητο βολτάρει ο Ντέιβιντ Μπέκαμ (+video)

ΝΕΑ

Ο σούπερσταρ του ποδοσφαίρου και πλέον celebrity-μαϊντανός σε διάφορες εκδηλώσεις μπήκε και στο διαφημιστικό ενός πραγματικά ξεχωριστού αυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement

Η ζωή του Μπέκαμ μετά το ποδόσφαιρο είναι μία διαρκής έκθεση στα media και τις δημόσιες εκδηλώσεις. Με το αζημίωτο πάντα, καθώς ο άλλοτε σούπερσταρ της μπάλας εξαργυρώνει με αυτόν τον τρόπο τα αμέτρητα χιλιόμετρα που κάλυψε στα γήπεδα.

Η πιο πρόσφατη παρουσία του, τουλάχιστον σε σχέση με το αυτοκίνητο, είναι η συμμετοχή του στο διαφημιστικό μιας Maserati. Συγκεκριμένα στην GT Turismo η οποία συνεχίζει την μακρά παράδοση της ιταλικής εταιρίας στα μεγάλα και γρήγορα GT.

To video έχει τον τίτλο “GranTurismo and David Beckham – From you to a new you,”. Και μέσα σε αυτό βλέπουμε τον Μπέκαμ σε “διπλή” εμφάνιση να οδηγεί την Ιταλίδα κούκλα είτε σε αργούς είτε σε πιο σπορ ρυθμούς.

Advertisement
Advertisement

Η GT χρησιμοποιεί μία διαφορετική έκδοση του Nettuno V6 της Maserati που υπάρχει και στην MC20, με απόδοση που στην Troffeo φθάνει τα 560 άλογα.

Υπάρχει επίσης και η ηλεκτρική Folgore με τρία ηλεκτρικά μοτέρ και μέγιστη ισχύ 760 ίππων, η οποία επιτυχγχάνει το 0-100 χλμ/ώρα σε μόλις 2,7 δευτερόλεπτα.

Ο συνδυασμός Μπέκαμ και Maserati είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον, και το video πολύ αβανταδόρικο για το αυτοκίνητο. Αν ήταν πάντως να διαλέξουμε μεταξύ των δύο, σίγουρα η νεαρότερη και πιο φρέσκια Ιταλίδα θα κέρδιζε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Advertisement


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Έρχονται σπέσιαλ Maserati για όσους έχουν «βαθιές» τσέπες
Πιθανόν μόνο ηλεκτρική η επόμενη Maserati Levante
Maserati: Η γρήγορη φόρτιση κάνει κακό στη σπορ οδήγηση!