ΝΕΑ

Με τέτοιο δώρο πάω κι εγώ σχολείο (+video)

Ελλάδα 18:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Με τέτοιο δώρο πάω κι εγώ σχολείο (+video)

ΝΕΑ

Με τέτοιο δώρο πάω κι εγώ σχολείο (+video)

ΝΕΑ

Μητέρα κάνει δώρο μια Mercedes G-Wagen στο 5χρονο παιδί της για να πάρει στο σχολείο.

Advertisement
Advertisement

Όποιος δεν έχει καταλάβει ότι ζούμε στην εποχή της υπερβολής και της επίδειξης μέσω των social media καλό είναι να κάνει την καρδιά του πέτρα και να το αποδεχτεί. Περισσότερα από τα μισά βίντεο που εμφανίζονται στις διάσημες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης αφορούν επίδειξη ακριβώς ρούχων, αυτοκινήτων και γενικά αντικειμένων προς εντυπωσιασμό.

Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και με την ζάπλουτη Μαλαισιανή tiktoker Farhana Zahra η οποία συνηθίζει να επιδεικνύει τα πλούτη της. Αυτήν τη φορά η επίδειξη περιλάμβανε την μικρή της κόρη και ένα ακριβό αυτοκίνητο το οποίο αποδείχτηκε κίνητρο για να συνεχίσει το παιδί τις σπουδές του.

Advertisement
Advertisement

Το μικρό κορίτσι είναι 5 ετών και μετά από ένα ελαφρύ κρύωμα αποφάσισε ότι δεν θέλει να συνεχίσει να πηγαίνει στο σχολείο. Η μητέρα της, Farhana Zahra, τη ρώτησε τι θέλει να της πάρει προκειμένου να γυρίσει στο σχολείο και το μικρό κορίτσι ζήτησε μια πράσινη Mercedes-Benz G-Wagen ή μια πράσινη BMW.

@farhanazahra91Happy birthday Nur Fatima Az zahra yang ke 5 ❤️❤️❤️ happy dia dapat G Wagon yang dia nak, sampai dia asyik mintak nak pegang kunci je hahaha♬ original sound – Farhana Zahra

Στα γενέθλια λοιπόν του κοριτσιού η μητέρα της έκανε έκπληξη και το δώρο της ήταν μια… πράσινη Mercedes G-Wagen. Το αυτοκίνητο ήταν μέσα σε ένα διάφανο κουτί τυλιγμένο με κορδέλες και μπαλόνια, ωστόσο όπως ήταν λογικό το μικρό κορίτσι δεν εντυπωσιάστηκε. Παρόλα αυτά, το SUV της Mercedes ήταν αρκετό για να πείσει το παιδί να επιστρέψει στο σχολείο.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επίσημο: Αυτή είναι η νέα Mercedes-Maybach EQS SUV
Η ηλεκτρική Mercedes G-Class ανεβοκατεβαίνει μέχρι και σκαλιά (+video)
Η νέα Mercedes- AMG CLE 63 S θα είναι σούπερ δυναμική

Advertisement