Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Με παρουσία κοινού το φετινό Goodwood Festival of Speed

Ελλάδα 11:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με παρουσία κοινού το φετινό Goodwood Festival of Speed

ΝΕΑ

Με παρουσία κοινού το φετινό Goodwood Festival of Speed

ΝΕΑ

Η διάσημη διοργάνωση του Goodwood FOS που θεωρείται γιορτή της αυτοκίνησης επιστρέφει στα κανονικά της δεδομένα καθώς θα πραγματοποιηθεί στις 8-11 Ιουλίου με παρουσία κοινού.

Advertisement
Advertisement

Μετά την περσινή ακύρωση των γνωστών προγραμματισμένων εκδηλώσεων και την εκ νέου διεξαγωγή κάτω από ειδικές συνθήκες λόγω της πανδημίας το διάσημο Goodwood Festival of Speed επιστρέφει στα κανονικά του δεδομένα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του οργανωτή οι επιμέρους εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα από τις 8-11 Ιουλίου και μάλιστα με την παρουσία κοινού. Η ευχάριστη αυτή εξέλιξη είναι μια ακόμα ένδειξη πως η κρίση της πανδημίας δίνει σιγά σιγά τη θέση της στην κανονικότητα. Παρά το γεγονός πως η ημερομηνία διεξαγωγής είχε οριστικοποιηθεί δεν ήταν ακόμα γνωστό κάτω από ποιες συνθήκες θα πραγματοποιούνταν το διάσημο αυτοκινητικό event καθώς η βρετανική κυβέρνηση δεν είχε προβεί σε άρση των περιορισμών που ίσχυαν σε περιπτώσεις συναθροίσεων.

goodwood_festival

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του οργανωτή του Goodwood θα μπορούν τελικά να παραβρεθούν και να παρακολουθήσουν όλοι όσοι διαθέτουν εισιτήριο, με την προϋπόθεση όμως πως είναι πλήρως εμβολιασμένοι 14 ημέρες πριν την εκδήλωση ή διαθέτουν αρνητικό μοριακό τεστ 48 ωρών. Η ανακοίνωση αναφέρει πως το Goodwood εντάχθηκε στο πλαίσιο προγράμματος που διεξάγεται από επιστημονικούς φορείς και μελετά τα νέα δεδομένα διάδοσης της Covid19 σε μεγάλες κοινωνικές εκδηλώσεις, κάτω από το νέο υγειονομικό πρίσμα που έχουν διαμορφώσει οι εμβολιασμοί.

Η βρετανική κυβέρνηση έχει αποφασίσει την ένταξη στο εν λόγω πρόγραμμα μεγάλων αθλητικών και καλλιτεχνικών διοργανώσεων όπως το Βρετανικό GP στο Silverstone, οι αγώνες του κυπέλου ποδοσφαίρου και ο τελικός στο Wembley, τα βραβεία Brit Awards στο Λονδίνο και πολλά ακόμα αναγνωρίζοντας την ανάγκη για την επιστροφή στην καθημερινότητα σημαντικών κοινωνικών εκδηλώσεων.

goodwood_festival

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η Lamborghini Aventador με τα 2 εκατομμύρια Swarovski (+video)
Τιμή-ρεκόρ για την Toyota Supra του «Fast And Furious» (+video)
Στο Nurburgring το νέο Range Rover (+video)