Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στο Nurburgring το νέο Range Rover (+video)

Ελλάδα 11:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στο Nurburgring το νέο Range Rover (+video)

ΝΕΑ

Στο Nurburgring το νέο Range Rover (+video)

ΝΕΑ

Το νέο Range Rover επιστρέφει στο Nurburgring για δοκιμές υψηλής ταχύτητας στο πλαίσιο της εξέλιξης για την παρουσίαση της νέας του γενιάς.

Advertisement
Advertisement

Η ποικιλία στις οδικές ιδιαιτερότητες που μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε αυτοκίνητο μέσα στη διαδρομή της διάσημης πίστας, είναι αυτή που οδηγεί όλους τους κατασκευαστές να κάνουν δοκιμές εκεί.

Έχουμε δει πάρα πολλά στιγμιότυπα από δοκιμές σε διάφορες συνθήκες κατά τη διάρκεια της εξέλιξης της νέας γενιάς του Range Rover που αναμένεται να είναι αναβαθμισμένο σε όλους τους τομείς. Τα πρωτότυπα του διάσημου βρετανικού SUV, έχουν περάσει από πολλές διαφορετικές τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο και φαίνεται ότι το πολυτελές βρετανικό μοντέλο επιστρέφει στο Nurburgring για μια ακόμα σειρά δοκιμών υψηλής ταχύτητας.

Με τις μεγάλες του διαστάσεις, τον υπερ- πλήρη εξοπλισμό του και από ότι ακούγεται και στο video ένα νέο V8 κάτω από το εμπρός καπό, είναι σίγουρα ένα πολύ εντυπωσιακό θέαμα που μπορεί να δει κανείς στο Ring.

Advertisement
Advertisement

Αξίζει να σημειώσουμε πως το μοντέλο της τέταρτης γενιάς και στην κορυφαία του έκδοση κινείται από έναν υπερτροφοδοτούμενο V8 5,0 λίτρων που φτάνει σε απόδοση τους 510 ίππους.

Σε ότι αφορά τη νέα έκδοση του μοντέλου, οι φήμες θέλουν κάτω από το εμπρός καπό να βρίσκεται ένας εξελιγμένος V8 με βάση το αντίστοιχο σύνολο της BMW με τη χωρητικότητα των 4,4 λίτρων που θα ξεπερνά τους 510 ίππους. Φυσικά θα πρέπει να περιμένουμε και plug-in υβριδικές εκδόσεις με plug in υβριδικό σύνολο, με βάση τον κινητήρα εσωτερικής καύσης των δύο λίτρων που φτάνει τους 400 ίππους.

Advertisement

Το σίγουρο είναι πάντως πως δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε για πολύ ακόμα, μια και το αυτοκίνητο μοιάζει να είναι σχεδόν έτοιμο για παρουσίαση μέσα στους επόμενους μήνες του 2021.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το Range Rover Velar της Manhart με 296 χλμ./ώρα (+video)
Range Rover SVAutobiography Ultimate Edition: η επιτομή της πολυτέλειας
H ηλεκτρική Mercedes EQE δοκιμάζεται και στο Nurburgring (+video)

Advertisement