Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Lamborghini Aventador με τα 2 εκατομμύρια Swarovski (+video)

Ελλάδα 16:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Lamborghini Aventador με τα 2 εκατομμύρια Swarovski (+video)

ΝΕΑ

Η Lamborghini Aventador με τα 2 εκατομμύρια Swarovski (+video)

ΝΕΑ

Μια επιχειρηματίας στο Λονδίνο, έχει επιλέξει να κάνει τη δική της Lamborghini Aventador πραγματικά ξεχωριστή και ιδιαίτερη, απλώνοντας πάνω στο εντυπωσιακό της αμάξωμα κρύσταλλα Swarovski.

Advertisement
Advertisement

Με περί τα 2 εκατομμύρια κρύσταλλα Swarovski η εικόνα της Lamborghini Aventador αλλάξει άρδην και γίνεται θέμα συζήτησης στους δρόμους του Λονδίνου και όχι μόνο.

Μια από τις πιο εξωφρενικές Lamborghini ανήκει στην 28χρονη Daria Radionova που δηλώνει επιχειρηματίας με έδρα το Λονδίνο, με καταστήματα περιποίησης και μόδας, ασχολούμενη παράλληλα με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως μοντέλο και influencer. Επίσης δηλώνει φανατική οπαδός της αυτοκίνησης και λάτρης των λαμπερών αντικειμένων. Κάπως έτσι λοιπόν, συνδυάζοντας τα παραπάνω, έφτασε να κάνει τη δική της Lamborghini Aventador να μη μοιάζει με καμία άλλη, καθώς ζήτησε από εξειδικευμένο κατάστημα στο Λονδίνο να της «ντύσουν» το αυτοκίνητο με κρύσταλλα Swarovski.

Advertisement
Advertisement

Το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό στο μάτι αν και αρκετά άχρηστο στην πράξη μια και δεν εξυπηρετεί σε τίποτα τη λειτουργικότητα του αυτοκινήτου, ενώ μάλλον δυσχεραίνει και τη χρήση του. Η συγκεκριμένη Lamborghini Aventador ήταν αρχικά βαμμένη σε Rosso Bia, ένα πανέμορφο βαθύ κόκκινο που όμως όπως φαίνεται, δεν ήταν αρκετά έντονο και δεν τραβούσε όσα βλέμματα ήθελε η ιδιοκτήτρια. Το 2019 λοιπόν ήρθε σε συνεννόηση με την Cars in Cloaks για να προχωρήσει στη μετατροπή που –ειρήσθω εν παρόδω- είχε ξανακάνει και σε αυτοκίνητα που κατείχε παλιότερα.

Στην προκειμένη περίπτωση, η ευτυχής κάτοχος του αυτοκινήτου, έχει απλά πει πως το κόστος μαζί με την αγορά του αυτοκινήτου έχει ξεπεράσει τις 480.000 δολάρια αλλά δεν έχει δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το πόσο στοίχισε η οπτική μετατροπή του. Αξίζει να σημειωθεί πως χρησιμοποιήθηκαν πάνω από 2 εκατομμύρια κρύσταλλα και το κάθε ένα από αυτά κολλήθηκε στο αυτοκίνητο με το χέρι, σε μια διαδικασία που διήρκησε περίπου 4 μήνες για να ολοκληρωθεί. Προκειμένου να είναι αναστρέψιμη η επέμβαση, η Cars in Cloaks αφαίρεσε το προστατευτικό βερνίκι από το αρχικό χρώμα του αυτοκινήτου και αφού έντυσε όλο το αμάξωμα με μαύρο αυτοκόλλητο, πέρασε με το χέρι τα κρύσταλλα. Οι πληροφορίες από το Λονδίνο αναφέρουν πως η Daria οδηγεί αρκετά το αυτοκίνητό της και δεν το έχει κάπου σταθμευμένο για τις ανάγκες του promotion των επιχειρήσεών της.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H Lamborghini ξεπούλησε την παραγωγή του 2021
Η Lamborghini Urus της Kardashian είναι ό,τι πιο… cringe
H Lamborghini Aventador SVJ στην Αθήνα

Advertisement

 

 

 

Advertisement