Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Με ηλεκτρικό πατίνι η Polestar στο Μόναχο

Ελλάδα 9:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με ηλεκτρικό πατίνι η Polestar στο Μόναχο

Mobility

Με ηλεκτρικό πατίνι η Polestar στο Μόναχο

Mobility

Το Re: Move είναι το τρίτροχο ηλεκτρικό scooter της Polestar που υπόσχεται πως μπορεί να μεταφέρει έως και 180 κιλά φορτίου.

Advertisement
Advertisement

Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου IAA του 2021 στο Μόναχο, η Polestar εκτός των ανακοινώσεων για επέκταση της δραστηριότητάς της, είχε και ένα νέο λειτουργικό πρωτότυπο.

Το πρωτότυπο Re: Move είναι ένας ηλεκτρικός μεταφορέας που προορίζεται για επαγγελματική χρήση και ιδιαίτερα για διανομές. Ο σχεδιαστής του, Konstantin Grcic συνεργάστηκε με τις Polestar, Cake (ηλεκτρικά δίκυκλα) και Hydro που ασχολείται με την παραγωγή αλουμινίου, προκειμένου να μετατρέψει το σχέδιο σε πραγματικότητα.

Advertisement
Advertisement

«Ο καλός σχεδιασμός είναι εγγενώς βιώσιμος σχεδιασμός. Τον τελευταίο χρόνο συνεργαστήκαμε, μηχανικοί και σχεδιαστές, για να δημιουργήσουμε μια ευέλικτη λύση εστιασμένη στο σκοπό για τον οποίο συνελήφθη ως ιδέα» είπε ο σχεδιαστής του project Konstantin Grcic.

Το τρίτροχο ηλεκτρικό scooter έχει πλάτος 750 χιλ., κάτι που του επιτρέπει να κινείται ελεύθερα σε ποδηλατόδρομους, ενώ μεταφέρει φορτία έως 180 κιλά. Το πλαίσιό του είναι από αλουμίνιο και έχει μηχανισμό κλίσης για τις στροφές, ενώ πίσω έχει ανάρτηση και δισκόφρενο.

Advertisement

Διαθέτει επίσης φώτα και κόρνα, ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως είναι πλήρως ανακυκλώσιμο. Η τελική του ταχύτητα περιορίζεται στα 25 χλμ./ώρα και είναι σύμφωνο με τη νομοθεσία για τα ηλεκτρικά ποδήλατα και τα σκούτερ. Η Polestar δεν παρείχε πληροφορίες για την αυτονομία αλλά η μπαταρία έχει χωρητικότητα 2,2 kWh.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Εμφανίστηκε και πιο δυνατό Polestar 2 στο Goodwood
Πως θέλει να αντιμετωπίσει τη «λαίλαπα» Tesla η Geely;
Το Xingyue L είναι το πολυτελές SUV της Geely

 

Advertisement