Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Με δύο οθόνες στο ταμπλό η βασική Ford Mustang

Ελλάδα 21:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με δύο οθόνες στο ταμπλό η βασική Ford Mustang

ΝΕΑ

Με δύο οθόνες στο ταμπλό η βασική Ford Mustang

ΝΕΑ

Δεν είναι μόνο το θέμα του εκσυγχρονισμού και της ανανέωσης που κάνουν απαραίτητη την εκτενή χρήση της τεχνολογίας στη νέα, 7ης γενιάς Mustang.

Advertisement
Advertisement

Η ολοκαίνουργια Ford Mustang που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή που παρουσιάστηκε, δίνει συνεχώς αφορμές για να τη «δούμε» διαφορετικά.

Μπορεί σε ότι αφορά την αισθητική του αμαξώματος να είναι μια εξέλιξη της απερχόμενης γενιάς, στην καμπίνα όμως έχουμε μια τελείως διαφορετική προσέγγιση και αυτό γίνεται ξεκάθαρο από την πρώτη στιγμή. Στη βασική έκδοση του μοντέλου, αντί του ενιαίου πάνελ για τη φιλοξενία των οθονών πίσω από το τιμόνι σε ρόλο πίνακα οργάνων και στην κορυφή της κεντρικής κονσόλας για όλες τις βοηθητικές λειτουργίες και το infotainment, η νέα Mustang προβάλλει την εικόνα με τις δύο ανεξάρτητες οθόνες.

Advertisement
Advertisement

Αυτό που θα την κάνει ξεχωριστή, είναι πως στην αισθητική του πίνακα των οργάνων, έχει διατηρηθεί αρκετή από την παράδοση του παρελθόντος, με κάποιες απεικονίσεις να έχουν… άρωμα από το παρελθόν. Οι απεικονίσεις των οργάνων και η γραμματοσειρά σε κάποιες από τις επιλογές που θα προσφέρει η βασική έκδοση της 7ης γενιάς του μοντέλου, «έρχονται» από τις Mustang της δεκαετίας του ’70, ενώ όλες οι λειτουργίας του σύγχρονου λειτουργικού SYNC4 είναι «εκεί» και όπως πρέπει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επίσημο: Αυτή είναι η νέα Ford Mustang! (+video)
Σχολή οδηγών με Ford Mustang Mach-E (+video)
Το «Dark Horse» της Ford θέλει πίστα (+video)

 

Advertisement

 

 

Advertisement