Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Με άρωμα Άγριας Δύσης το νέο Ford Ranger Raptor Special Edition (+video)

Ελλάδα 10:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Με άρωμα Άγριας Δύσης το νέο Ford Ranger Raptor Special Edition (+video)

ΝΕΑ

Με άρωμα Άγριας Δύσης το νέο Ford Ranger Raptor Special Edition (+video)

ΝΕΑ

Η Ford προλειαίνει το έδαφος για την αποκάλυψη της ειδικής έκδοσης του δημοφιλούς pick-up μέσω ενός βίντεο που έχει στοιχεία γουέστερν.

Advertisement
Advertisement

Έντονη είναι η κινητικότητα που παρατηρείται στις τάξεις της Ford. Προτού καταλαγιάσει η σκόνη από την αποκάλυψη του αμιγώς ηλεκτρικού Ford F-150 Lightning, η μπλε οβάλ εταιρεία προετοιμάζεται για την παρουσίαση ενός ακόμη μοντέλου.

Ο λόγος για μια ειδική έκδοση του Ford Ranger Raptor, με την πρεμιέρα της να είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη, 25 Μαΐου. Προτού, όμως, απομακρυνθεί η κουκούλα, η Ford θα μας προσφέρει μια πρόγευση μέσω της πλατφόρμας streaming Twitch, σε ζωντανή εκπομπή της ομάδας gaming της μάρκας, Team Fordzilla. Η εκπομπή θα «βγει» στον αέρα σήμερα, Παρασκευή 21 Μαΐου, στις 17:30 (ώρα Ελλάδας).

Τι γνωρίζουμε, όμως, για την επερχόμενη special edition του Ranger Raptor; Οι πληροφορίες είναι ελάχιστες και ανιχνεύονται σε ένα teaser βίντεο που είναι ήδη αναρτημένο στο επίσημο κανάλι της Ford.

Advertisement
Advertisement

Το σκηνικό θυμίζει Σπαγγέτι γούεστερν, μιας και είναι γυρισμένο στα χωμάτινα εδάφη μιας μισο-ερημωμένης κωμόπολης που κινείται στους ρυθμούς μιας συμμορίας. Η τελευταία φαίνεται πως έχει βάλει στο «μάτι» ένα Ford Ranger Raptor και τον οδηγό της. Καθήμενος πίσω από το τιμόνι του σκληροτράχηλου pick-up, ο οδηγός βυθίζει το πόδι του στο γκάζι, προσπαθώντας να διαφύγει.

Μολονότι το μοντέλο δεν απεικονίζεται, εντυπωσιαζόμαστε από το σκηνοθετικό ταλέντο της εταιρείας που επινόησε έναν ιδιαίτερο τρόπο ώστε να διαφημίσει τον περιπετειώδη χαρακτήρα της ειδικής έκδοσης.

Advertisement

Φυσικά, δεν απουσιάζουν οι επιρροές από την εμβληματική ταινία «Ο καλός, ο κακός και ο άσχημος», κάτι που είναι εμφανές και στον τίτλο που έχει επιλέξει η Ford “The Good, The Bad and the Bad-RSE’”

Δημοσιεύματα αναφέρουν πως το μοντέλο θα προορίζεται για την ευρωπαϊκή αγορά και ως εκ τούτου θα κληρονομήσει τον 4κύλινδρο 2λιτρο τούρμπο που παράγει 210 PS και 500 Nm ροπής, πλαισιωμένο από 10τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.

Advertisement

«Το νέο Ranger Raptor Special Edition προσθέτει ακόμα περισσότερο δυναμισμό στο “bad-ass” ημιφορτηγό, μέσω μοναδικών αισθητικών πινελιών και αναβαθμίσεις στην καμπίνα που καθιστούν το μοντέλο ακόμα πιο διακριτό και επιθυμητό», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Stefan Muenzinger, manager of Ford Performance στην Ευρώπη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πόσο γρήγορη είναι η Ford Mustang Mach 1; (video)
O Richard Hammond πίσω από το τιμόνι της Ford Mustang Mach 1 (video)
Ford Mustang Mach 1 με 475 ίππους

Advertisement