Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Με αυτό το Ford Bronco του 1975, μπορεί και να ξεχάσετε το νέο! (VIDEO)

Ελλάδα 18:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με αυτό το Ford Bronco του 1975, μπορεί και να ξεχάσετε το νέο! (VIDEO)

ΝΕΑ

Με αυτό το Ford Bronco του 1975, μπορεί και να ξεχάσετε το νέο! (VIDEO)

ΝΕΑ

Οι φήμες που θέλουν το νέο Bronco της Ford να διατίθεται στην κορυφαία του έκδοση με V8 κινητήρα, μας έφεραν μπροστά σε αυτό το μοντέλο του 1975.

Advertisement
Advertisement

Το νέο Ford Bronco θα προσφέρεται είτε με 2,3 λίτρων turbo τετρακύλινδρο, είτε τον V6 twin turbo των 2,7 λίτρων σε πρώτη τουλάχιστον φάση.

Η Hennessey που έχει ήδη ανακοινώσει πως θα παρουσιάσει τη δική της εκδοχή του μοντέλου με V8 κινητήρα και 750 ίππους, κατά πάσα πιθανότητα θα είχε στα πλάνα της, κάτι ανάλογο με το Bronco του 1975 που βλέπουμε στο παρακάτω video. Αυτό το Bronco αγοράστηκε το 2018 και υποβλήθηκε γρήγορα σε πολλές μετατροπές, οι πιο αξιοσημείωτες από τις οποίες είναι η τοποθέτηση ενός 5.0λιτρου Coyote V8 και ενός εξατάχυτου αυτόματου κιβωτίου. Στις λεπτομέρειες που ακολουθούν το αυτοκίνητο, αναφέρεται πως από το 2018 έως σήμερα, έχει υποστεί πλήρη ανακατασκευή σε όλα του τα σημεία, με το σασί να «απογυμνώνεται» και να περνά από διαδικασία επένδυσης με αντισκωριακή προστασία, πριν την συναρμολόγηση και την τελική του βαφή.

Advertisement
Advertisement

Έχουν γίνει επίσης πολλές αλλαγές στην ανάρτηση, συμπεριλαμβανομένης της τοποθέτησης ενός κιτ ανύψωσης 2,5 ιντσών με προοδευτικά ελατήρια και αμορτισέρ της Bilstein. Παράλληλα, έχουν τοποθετηθεί αναβαθμισμένα φρένα με διάτρητους και χαρακτούς δίσκους εμπρός και μεγάλα ταμπούρα πίσω. Όσο για το Coyote V8, προήλθε από μια Ford Mustang GT του 2014. Από τις πληροφορίες που ακολουθούν το αυτοκίνητο δεν προκύπτει κάποια σχετικά με την απόδοση του κινητήρα, παρά μόνο αυτή που λέει πως το αυτοκίνητο μετά την ανακατασκευή έχει «γράψει» μόλις 3.200 χιλιόμετρα στο δρόμο. Στο εσωτερικό, βρίσκουμε τα σπορ πράσινα καθίσματα με ταιριαστά πάνελ πορτών, πράσινη μοκέτα, ένα σύστημα κλιματισμού Vintage Air SureFit, ένα στερεοφωνικό RetroSound με συνδεσιμότητα Bluetooth και USB, έναν ενισχυτή 1000 watt, ένα subwoofer της Kicker και ηχεία  της JL Audio.

Δείτε ακόμα:

Advertisement

Ακούστε το βρυχηθμό της Mustang με τους 850 ίππους (VIDEO)

Ford Bronco: Ένα με τη φύση (VIDEO)

Advertisement

“Ψήνεται” επιστροφή του Scout;