Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Με αυτήν την ανάρτηση ο Elon Musk έβαλε φωτιά στο Twitter

Ελλάδα 2:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με αυτήν την ανάρτηση ο Elon Musk έβαλε φωτιά στο Twitter

ΝΕΑ

Με αυτήν την ανάρτηση ο Elon Musk έβαλε φωτιά στο Twitter

ΝΕΑ

Με τους πυραύλους και τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα φαίνεται να τα πηγαίνει περίφημα. Με τις γυναίκες όμως φαίνεται να έχει κάποιο πρόβλημα.

Advertisement
Advertisement

Μπορεί οι πύραυλοί του να φθάνουν στο διάστημα και να ετοιμάζονται για το ταξίδι στον Άρη. Μπορεί η Tesla να έχει στριμώξει στην γωνία όλους τους μεγάλους παραδοσιακούς κατασκευαστές σπάζοντας όλα τα ρεκόρ και εκπαιδεύοντας το παγκόσμιο κοινό στην ηλεκτροκίνηση.

Όμως ο Elon Musk συνεχίζει να συμπεριφέρεται σαν ένα μεγάλο παιδί. Και να διασκεδάζει με τις “αταξίες” που κάθε φορά εφευρίσκει ώστε να απασχολεί ολόκληρο τον πλανήτη.

Το νέο του παιχνίδι είναι εδώ και κάμποσο καιρό το Twitter. Ένα αγαπημένο μέσο με το οποίο καταφέρνει να επικοινωνεί με το κοινό του. Από την στιγμή όμως που το αγόρασε, μπορεί να κάνει και ότι θέλει. Και είναι ελεύθερος πια να παίζει με τα ΜΜΕ μέσα από ένα πολύ ιδιαίτερο χιούμορ.

Advertisement
Advertisement

Σε μία ανάρτηση που έγινε πριν λίγες ημέρες, ανέβασε μία παράξενη εικόνα. Εκεί βλέπουμε μία αρκούδα να έχει αγκαλιάσει σφιχτά μία ελαφρά ντυμένη σέξι γυναίκα (ή το ανάποδο…).

Μέσα στην εικόνα αναγράφεται το εξής “πονηρό” σχόλιο, με το ιδιαίτερο χιούμορ που χαρακτηρίζει τον Musk.

“Φαίνεται τόσο χαριτωμένο και χαδιάρικο, αλλά το παραμικρό μπορεί να μετατρέψει αυτό το όμορφο πλάσμα σε κάτι τόσο επικίνδυνο και βίαιο, που ακόμα και ο πιο δυνατός από τους άνδρες θα μπορούσε να σκοτωθεί και να σακατευθεί για μια ζωή. Εδώ μπορείτε να το δείτε να αγκαλιάζει μια αρκούδα.”.

Advertisement

Για όσους δεν μπορούν να “αποκρυπτογραφήσουν” το χιούμορ του Musk, η εξήγηση είναι ότι μία γυναίκα μπορεί να είναι πιο επικίνδυνη και από την αρκούδα. Ακόμα και αν η γυναίκα βρίσκεται σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη θέση, με την αρκούδα να την έχει σφίξει στην αγκαλιά της και το “χέρι” της σε πολύ πονηρό σημείο.

Advertisement

Η ανάρτηση όπως ήταν φυσικό συγκέντρωσε εκατοντάδες χιλιάδες likes και αμέτρητα σχόλια. Άλλα σχόλια τον κατηγορούν για σεξισμό και άλλα -τα περισσότερα- διασκεδάζουν με το χαλαρό χιούμορ του Musk.

Κάποιοι του υπενθυμίζουν και τις δικές του περιπέτειες με την Άμπερ Χερντ (αλλά και με διάφορες κυρίες με τις οποίες είχε τις “περιπέτειες” που τον έφεραν σε εξαιρετικά δυσάρεστη θέση παλαιότερα.

Δεν λείπουν βέβαια και εκείνοι που εξακολουθούν να μην βλέπουν με καλό μάτι όλη αυτή την ανάλαφρη και χαλαρή διάσταση της προσωπικότητας του Musk, λίγες ημέρες μετά το απογοητευτικό για πολλούς ετήσιο συνέδριο της εταιρίας.

Advertisement

Εκεί δηλαδή που δεν ανακοινώθηκε κανέναν νέο μοντέλο και η μετοχή της εταιρίας έχασε 5% μέσα σε μία μόνο ημέρα.

Όμως αυτός ήταν και έτσι μάλλον θα παραμείνει ο Musk. Ένας αρκετά διαφορετικός τύπος επιχειρηματία, μία ιδιοφυία που όπως όλοι όσοι έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά θα κινούνται πάντα σε μία δική τους σφαίρα.

Όσο για την αρκούδα και την κυρία, μάλλον ελάχιστοι είναι εκείνοι που θα διαφωνήσουν.

Άλλωστε όπως είχε πει πριν πολύ καιρό ένας γνωστός Γάλλος συγγραφέας, ο Σάσα Γκιτρύ, “Τι τρομερό να μην μπορούμε να πέσουμε στην αγκαλιά μιας γυναίκας χωρίς να πέσουμε στα χέρια της”!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ο συνδικαλισμός χτυπάει την πόρτα του Elon Musk
Ποιοι τρομάζουν τον Elon Musk και την Tesla;
Απίστευτο! Πόσα δισ. δολάρια έχει χάσει ο Elon Musk;