Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Με 350 ίππους η Brabus-Mercedes A35

Ελλάδα 4:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με 350 ίππους η Brabus-Mercedes A35

ΝΕΑ

Με 350 ίππους η Brabus-Mercedes A35

ΝΕΑ

Το φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης θα φιλοξενήσει αναμφισβήτητα πλήθος γρήγορων hatchback, συμπεριλαμβανομένης της παγκόσμιας πρεμιέρας της Mercedes-AMG A 35 4MATIC από την Brabus, η απόδοση της οποίας μπορεί να διαμορφωθεί σε δύο διαφορετικά στάδια.

Advertisement
Advertisement

 

Το πρώτο πράγμα που θα κάνει ο γερμανικός οίκος με τον υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο κινητήρα 2.0 λίτρων είναι να ταιριάζει με το κιτ ρύθμισης PowerXtra B 35, το οποίο αυξάνει την ισχύ κατά 43 ίππους και τη ροπή 60 Nm – το τελικό αποτέλεσμα είναι 350 PS και 460 Nm, πράγμα που σημαίνει 50 ίππους περισσότερους από την εργοστασιακή A 35.

Advertisement
Advertisement

Ωστόσο, αν επιλέξετε το κιτ PowerXtra + (B 35 S tuning), τότε θα απολαύσετε συνολικά 365 ίππους και ροπή 486 Nm. Το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων είναι στάνταρ μαζί με την τετρακίνηση, ενώ το 0-100 km/h διαρκεί μόλις 4,4 sec. Το σύστημα εξάτμισης αποτελείται από ανοξείδωτο ατσάλι με ενσωματωμένη την ειδική διαχείριση ήχου, η οποία μπορεί να λειτουργεί είτε με τις εργοστασιακές απολήξεις είτε με τέσσερις προαιρετικές άκρες από ανοξείδωτο χάλυβα-άνθρακα της Brabus.

Οπτικά, το αυτοκίνητο διαθέτει πρόσθια αεροτομή, πλευρικές εισαγωγές αέρα καθώς και μια νέα πίσω πτέρυγα που αντικαθιστά την αεροτομή παραγωγής, διασφαλίζοντας “καλύτερη αεροδυναμική ισορροπία και ακόμη πιο συναρπαστική πίσω εμφάνιση”, όπως υποστηρίζει η εταιρία βελτιώσεων. Κατόπιν, υπάρχουν οι μαύροι τροχοί Brabus Monoblock T, 8.5J x 19 μπροστά και πίσω, με ελαστικά Pirelli P Zero 235/35 ZR 19. Όσο για το εσωτερικό, αυτό μπορεί να προσαρμοστεί με ακρίβεια στις προτιμήσεις του πελάτη όσον αφορά το σχεδιασμό αλλά και την απόχρωση των επενδύσεων. Περισσότερα στις 12 Σεπτεμβρίου, όταν ανοίξουν οι πύλες της έκθεσης αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.