Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Maybach S-Class Wagon Rendering: Είναι εκκεντρική ή πρακτική;

Ελλάδα 18:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Maybach S-Class Wagon Rendering: Είναι εκκεντρική ή πρακτική;

ΝΕΑ

Maybach S-Class Wagon Rendering: Είναι εκκεντρική ή πρακτική;

ΝΕΑ

Δεν πρόλαβε να παρουσιαστεί ως κανονικό πολυτελές sedan και οι web artists την μετέτρεψαν σε ανοιχτή και Station Wagon. Ο λόγος για την… Mercedes Maybach S-Class.

Advertisement
Advertisement

Ο σχεδιαστής με το ψευδώνυμο «wb.artist20» παρουσίασε το όραμά του για ένα station wagon με βάση την Maybach S-Class των 252.000 ευρώ

Η Mercedes κατασκευάζει μερικά από τα πιο πολυτελή station wagon στον πλανήτη. Δείτε για παράδειγμα την E-Class: Είναι γεμάτη με εκπληκτική τεχνολογία, ανέσεις και πολυτέλεια αλλά είναι και τόσο αξιόπιστη ώστε να λειτουργεί καθημερινά ως ταξί στην Γερμανία. Για φανταστείτε πως θα είναι μία έκδοση Estate της Maybach S-Class των 252.000 ευρώ;

Υπάρχει μια παράδοση στο διαδίκτυο, η οποία θέλει όλους του ψηφιακούς σχεδιαστές να μετατρέπουν οποιοδήποτε νέο sedan σε station wagon για να μας δείξουν την εμφάνισή του. Από αυτήν δεν ξέφυγε η Maybach S-Class με τον wb.artist20 να εκμεταλλεύεται το μέγεθος της νέας Maybach, ώστε να την κάνει περισσότερο πρακτική. Επειδή η λιμουζίνα υπερπολυτέλειας είναι ακόμη μεγαλύτερη από την μακριά S-Class, η εικόνα καταλήγει να είναι ομοιόμορφη αλλά και υπερβολική.

Advertisement
Advertisement

Η δίχρωμη βαφή και η επένδυση χρωμίου συμβάλλουν επίσης στο να γίνει αυτό μια λιμουζίνα… γραφείου. Ως ένα από τα πιο ακριβά και πολυτελή αυτοκίνητα της σύγχρονης εποχής, η station Maybach μπορεί να είναι το τελευταίο μέσω μεταφοράς ενός εκλιπόντος δισεκατομμυριούχου. Αν είστε ένας από αυτούς, για να γίνει η επιθυμία πραγματικότητα πρέπει να έχετε εκτός από χρήματα και πρόγραμμα και να παραγγείλετε την Maybach S-Class και μετά να την μετατρέψετε. Ίσως να χτίζατε μία πυραμίδα καλύτερα.

Στον ψηφιακό κόσμο, είναι πολύ πιο εύκολο, καθώς ο καλλιτέχνης απλά επέκτεινε λίγο την οροφή και δημιούργησε ένα επιπλέον παράθυρο. Αλλά πρέπει να παραδεχτούμε ότι ούτε αυτή η έκδοση Maybach (ούτε η προηγούμενη) φαίνεται τόσο όμορφη σαν Wagon. Οι περισσότεροι οπαδοί των αυτοκινήτων λένε ότι το νέο RS6 είναι το πιο όμορφο Station Wagon αυτήν τη στιγμή. Σε σύγκριση με αυτό, η Maybach S-Class είναι σαν ένα μεγάλο αρχοντικό με τροχούς, προσπαθώντας να κρύψει τη σύγχρονη τεχνολογία, που έχει πάνω της.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Advertisement

Mercedes-Maybach S-Class: Ό,τι πιο πολυτελές (video)

Ωδή στην πολυτέλεια η Maybach S-Class

Mercedes-Maybach GLS 600: Η απόλυτη S-Class των SUV

Advertisement