Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Master Chef στο δρόμο με το Peugeot Expert

Ελλάδα 0:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Master Chef στο δρόμο με το Peugeot Expert

ΝΕΑ

Master Chef στο δρόμο με το Peugeot Expert

ΝΕΑ

Το Peugeot Expert στη συγκεκριμένη του εκδοχή, είναι όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, μια κουζίνα σε ρόδες και υπόσχεται γαστρονομικές εκπλήξεις.

Advertisement
Advertisement

Η Peugeot Design Lab συνεργάστηκε με τη Whirlpool για τη δημιουργία μιας κορυφαίας σε ότι έχει να κάνει με τον εξοπλισμό και όχι μόνο καντίνας, με βάση το Peugeot Expert.

Το όχημα αποτελεί συνέχεια της φιλοσοφίας «Le Bistrot du Lion» του 2015 και είναι εμπνευσμένο από τον κόσμο των μπιστρό και της γαστρονομίας. Το τελικό αποτέλεσμα μοιάζει περισσότερο με μια κουζίνα με τις νέες συσκευές της Whirlpool από την W Collection. Η Peugeot χρησιμοποίησε την έκδοση του Expert στην έκδοση με το μακρύ μεταξόνιο ως βάση, το οποίο έχει μήκος 5,3 m και ύψος 1,9 m.

Advertisement
Advertisement

Το γκρι βαν σε σκούρο γκρι, μετατράπηκε από την εταιρεία BCC, έτσι ώστε να ανοίγει μια τεράστια πόρτα προς τα επάνω (σε στυλ Gullwing) και να αποκαλύπτεται ο χώρος της κουζίνας. Ένας μεγάλος πάγκος εργασίας σε σχήμα U είναι τοποθετημένος έξω από το αυτοκίνητο παρέχοντας έτσι αρκετό χώρο στους σεφ να κάνουν τα μαγικά τους. Οι προσόψεις και ο πάγκος είναι κατασκευασμένα από λευκό ιταλικό κεραμικό υλικό με αντιβακτηριακή, άοσμη και εύκολη στο καθάρισμα επιφάνεια.

Για τον σεφ, έχει προβλεφθεί η προστασία από πιθανή βροχή, ενώ έχει πρόσβαση απρόσκοπτη σε ένα νεροχύτη, μια εστία, δύο φούρνους και πολλούς αποθηκευτικός χώρος. Στο πίσω μέρος, υπάρχει μια πτυσσόμενη οθόνη και μια μπάρα ήχου από κάτω στην πόρτα, για να εξυπηρετούνται τα οπτικοακουστικά μέσα που είναι απαραίτητα για κάποιο σεμινάριο ή για την μετάδοση διαφημιστικών. Η συγκεκριμένη καντίνα θα υποστηρίξει το Whirlpool Experience Tour που ξεκινά από τον Απρίλιο του 2022 στη Γαλλία.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: Peugeot 3008 1.5 BlueHDi 130 PS
Peugeot: Μόνο ηλεκτρικά από το 2030 στην Ευρώπη
Νέο, ηλεκτρικό Peugeot e-Partner

 

Advertisement

 

 

 

Advertisement