Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Maserati MC20 Spyder: Πρo των πυλών

Ελλάδα 16:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Maserati MC20 Spyder: Πρo των πυλών

ΝΕΑ

Maserati MC20 Spyder: Πρo των πυλών

ΝΕΑ

Ένα από τα πρωτότυπα της ανοιχτής MC20 βγήκε από τις πύλες του ιστορικού εργοστασίου στην Μόντενα. Αυτή τη φορά, η Maserati επέλεξε μια νέα εμφάνιση για το καμουφλάζ της. Ένα παιχνίδι με σύννεφα. Επειδή είναι Spyder.

Advertisement
Advertisement

Ένα νέο πρωτότυπο «First of its Kind» κυκλοφόρησε κάτω από τον ουρανό της Μόντενα.

Όπως η coupe MC20, το νέο μοντέλο παραμένει μοναδικό στο είδος του, τολμηρό από κάθε άποψη και σχεδιασμένο με έμφαση στην λεπτομέρεια. Το αμάξωμα είναι κατασκευασμένο από ανθρακονήματα και συνθετικά υλικά στο σύνολό του. Η λύση αυτή χρησιμοποιείται στην coupe και θα χρησιμοποιηθεί σε όλες τις εκδόσεις της MC20, την αναφερόμενη Convertible και στο μέλλον την ηλεκτρική εκδοχή της.

Η νέα MC20 Spyder (MC, όπως Maserati Corse και 20 για το 2020, το έτος της παγκόσμιας πρεμιέρας της και η έναρξη της νέας εποχής της μάρκας) διατηρεί την αεροδυναμική απόδοση του coupe, η οποία κρύβει μια… σπορ ψυχή με όπλο της την τρίαινα. Και όπως μπορούμε να δούμε έχει υιοθετηθεί μια hard-top οροφή.

Advertisement
Advertisement

Η ανοιχτή έκδοση χρησιμοποιεί τον ίδιο κινητήρα Nettuno, της Coupe MC20, έναν V6 ισχύος 630 ίππων με ροπή 730 Nm. Ένας κινητήρας που σηματοδοτεί την επιστροφή της Maserati στην παραγωγή των δικών της μονάδων ισχύος μετά από διακοπή άνω των 20 ετών. Θα προσφέρει επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε λιγότερο από 2,9 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα πάνω από 325 χλμ./ώρα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τι ζήτησε ο David Beckham από τον Άγιο Βασίλη; (+video)
Ferrari 296 GTB vs Maserati MC20: Πόσο ίδιες αλλά και πόσο διαφορετικές
Η Maserati δημιούργησε τμήμα κλασικών αυτοκινήτων