Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι ζήτησε ο David Beckham από τον Άγιο Βασίλη; (+video)

Ελλάδα 10:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι ζήτησε ο David Beckham από τον Άγιο Βασίλη; (+video)

ΝΕΑ

Τι ζήτησε ο David Beckham από τον Άγιο Βασίλη; (+video)

ΝΕΑ

Ο Βρετανός superstar του ποδοσφαίρου ζήτησε ένα ιδιαίτερο τετράτροχο γράφοντας ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη από το Μαϊάμι.

Advertisement
Advertisement

Ο Άγιος των Χριστουγέννων είδε την επιθυμία του David Beckham και την μεταβίβασε στο Maserati Centro Stile.

Από ένα γράμμα γραμμένο στο Μαϊάμι, γεννήθηκε η MC20 Fuoriserie Edition για τον David Beckham. Ο πρεσβευτής της ιταλικής μάρκας αυτοκινήτων γίνεται σχεδιαστής με τη βοήθεια της Maserati Centro Stile.

Χάρη σε αυτή την ένωση, το πάθος του Βρετανού πρωταθλητή για τη δεύτερη πόλη του διαμορφώνεται σε μία εξατομικευμένη έκδοση της MC20. Αυτό το έργο είναι μέρος του προγράμματος Fuoriserie της Maserati, το οποίο επιτρέπει στους πελάτες να δημιουργήσουν μία ειδικά κατασκευασμένη για αυτούς Maserati.

Advertisement
Advertisement

Μετά από μια εξατομικευμένη και συνεργατική διαδικασία σχεδιασμού, ο Beckham και οι σχεδιαστές της Maserati Centro Stile δημιούργησαν την MC20 Fuoriserie Edition για τον David Beckham.

Αυτό το αυτοκίνητο μεταφράζει το αληθινό πάθος σε μονοκόκ πλαίσιο από ανθρακονήματα, εξ ολοκλήρου κατασκευασμένο στην Ιταλία και κινείται από έναν V6 κινητήρα βενζίνης, με τεχνολογία της Formula 1.

Advertisement

Σημείο εκκίνησης είναι το Μαϊάμι, το σπίτι της αμερικανικής ποδοσφαιρικής ομάδας του Beckham, ενώ το τελικό αποτέλεσμα είναι μαύρο και ροζ, μια χρωματική διχοτόμηση, καθώς και η αλληλεπίδραση μεταξύ γυαλιστερών και ματ επιφανειών.

Advertisement

Το αμάξωμα διαθέτει έναν γυαλιστερό μαύρο τόνο που έρχεται σε αντίθεση με τα λογότυπα/ Τρίαινες στη μάσκα και στην κολόνα C, σε μαύρο, αλλά με αδιαφανές φινίρισμα. Τα λογότυπα της Maserati στο πίσω μέρος είναι επίσης αδιαφανή, ενώ το σήμα MC20 στην πόρτα είναι ροζ παστέλ, όπως και οι δαγκάνες φρένων της Brembo. Το εσωτερικό, είναι κατασκευασμένο από  δέρμα και Alcantara, είναι μαύρο με ραφές αντίθεσης σε ροζ. Τέλος, στο κεντρικό τούνελ μεταξύ των δύο καθισμάτων, υπάρχει μια εξατομικευμένη πινακίδα με την επιγραφή Maserati Fuoriserie «For David» με εφέ αλουμινίου.

Ο Klaus Busse, Επικεφαλής του Maserati Design, σχολίασε: «Ως σχεδιαστές αυτοκινήτων, αποστολή μας είναι να προσφέρουμε μια ολιστική εμπειρία. Αυτή η αξία καθοδηγεί τη στιλιστική έρευνα της επωνυμίας μας, καθιστώντας κάθε Maserati μοναδικά αναγνωρίσιμη. Το πρόγραμμα custom αυτοκινήτων μας είναι ένα άλλο παράδειγμα του στόχου της επωνυμίας μας να δημιουργήσει μοναδικές εμπειρίες για τους πελάτες μας: Η Maserati Fuoriserie είναι ένας κενός καμβάς, στον οποίο οι πελάτες της Maserati μπορούν να γράψουν τις δικές τους ιστορίες και να απελευθερώσουν τη δημιουργικότητά τους, κάνοντας τα όνειρά τους πραγματικότητα».

Advertisement

Ο David Beckham είπε: «Ήμουν και είμαι  λάτρης των αυτοκινήτων, οπότε το να συμμετάσχω στο σχεδιασμό και τη δημιουργία του MC20 μου μέσω του προγράμματος Fuoriserie ήταν μια καταπληκτική εμπειρία. Τα αυτοκίνητα αφορούν το προσωπικό γούστο είτε είναι το μοντέλο, το χρώμα ή μικρές προσωπικές λεπτομέρειες στο εσωτερικό. Ήταν απίστευτο να συνεργαστώ με την ομάδα της Maserati και τους σχεδιαστές για τη δημιουργία αυτού του μοναδικού αυτοκινήτου που είναι εμπνευσμένο από το δεύτερο σπίτι μου, το Μαϊάμι και την ποδοσφαιρική μου ομάδα εκεί».