Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Maserati δημιούργησε τμήμα κλασικών αυτοκινήτων

Ελλάδα 21:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Maserati δημιούργησε τμήμα κλασικών αυτοκινήτων

ΝΕΑ

Η Maserati δημιούργησε τμήμα κλασικών αυτοκινήτων

ΝΕΑ

Η Maserati ανακοίνωσε πέρυσι ότι θα ανοίξει ένα τμήμα κλασικών αυτοκινήτων για να βοηθήσει τους ιδιοκτήτες των ιστορικών οχημάτων της. Το πρόγραμμα εγκαινιάστηκε λίγο πριν το 2022, παραδίδοντας μάλιστα το πρώτο πιστοποιητικό γνησιότητας.

Advertisement
Advertisement

 

Το Τμήμα Classiche της Maserati παραδίδει επίσημα το πρώτο πιστοποιητικό αυθεντικότητας για μία Mistral του 1969.

 

Advertisement
Advertisement

Το πρώτο αυτοκίνητο, για το οποίο εκδόθηκε επίσημο πιστοποιητικό αυθεντικότητας είναι μία Maserati Mistral 3700 που κατασκευάστηκε τον Μάρτιο του 1969. Με σχέδιο του Pietro Frua και κατασκευή αμαξώματος από την Carozzeria Maggiora στο Τορίνο. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο παραδόθηκε καινούργιο στον ιδιοκτήτη της σε χρώμα Silver Auteuil και έχει κινητήρα 3,7 λίτρων (εξακύλινδρο σε σειρά) με απόδοση 248 ίππων.

Η διαδικασία πιστοποίησης είναι εγγυημένη από μια επιτροπή εμπειρογνωμόνων που πραγματοποιούν πάνω από 300 ελέγχους ώστε κάθε εξάρτημα να ταιριάζει με όλα τα έγγραφα/προδιαγραφές, που υπάρχουν στο Ιστορικό Αρχείο της Maserati.

Advertisement

Οι υπηρεσίες του Τμήματος  Classiche, προσφέρονται για οχήματα, που κατασκευάστηκαν πριν από 20 χρόνια, αλλά και για οχήματα περιορισμένης παραγωγής όπως: η MC12 και η Quattroporte.

Το τμήμα Maserati Classiche, δεν πιστοποιεί απλά κλασικά αυτοκίνητα. Προσφέρει στους πελάτες, υπηρεσίες συντήρησης για μικρές επισκευές και τακτική συντήρηση ακόμη και στο σπίτι των ιδιοκτητών, καθώς και υπηρεσία detailing (λεπτομερούς καθαρισμού και συντήρησης) κατά παραγγελία.

Advertisement

Η Maserati σχεδιάζει να προσφέρει μια σειρά από πιο σημαντικές υπηρεσίες βοήθειας ξεκινώντας από το 2022. Όταν ξεκινήσει αυτό το πρόγραμμα, η ίδια η Maserati θα αναλάβει αυτοκίνητα πελατών για αναπαλαίωση και θα χρησιμοποιήσει καινούργια κλασικά ανταλλακτικά, τα οποία έχουν βελτιωθεί για αξιοπιστία χωρίς να θυσιάζεται η εμφάνιση του αυθεντικού, όπου χρειάζεται.

Τέλος, για να συνοδεύσει την έναρξη του προγράμματος Maserati Classiche, κυκλοφόρησε μια νέα συλλογή ρούχων από την αυτοκινητοβιομηχανία για τους λάτρεις των κλασικών οχημάτων της. Η συλλογή συνδυάζει στυλ και παράδοση.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Στο σφυρί η συλλογή του ντράμερ των Rush
Η Maserati Bora γίνεται 50 ετών
Αναβίωση της Maserati Shamal;