Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Mansory Lamborghini Urus: H αποθέωση του… κιτς εσωτερικά

Ελλάδα 12:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Mansory Lamborghini Urus: H αποθέωση του… κιτς εσωτερικά

ΝΕΑ

Mansory Lamborghini Urus: H αποθέωση του… κιτς εσωτερικά

ΝΕΑ

Η Mansory δεν φοβήθηκε ποτέ να προκαλέσει αίσθηση με τις προχωρημένες δημιουργίες της και ομολογουμένως η συγκεκριμένη Lamborghini Urus το αποδεικνύει περίτρανα. Άσχετα εάν μας αρέσει ή όχι…

Advertisement
Advertisement

Η Urus, που βλέπουμε εδώ εδρεύει στο Κατάρ και είναι εξοπλισμένη με το πακέτο Venatus της Mansory που περιλαμβάνει πληθώρα νέων αξεσουάρ εντός και εκτός που κάνουν πραγματικά το super SUV να ξεχωρίζει σαν τη μύγα μες στο γάλα.

Οι αλλαγές ξεκινούν από το εμπρός μέρος εκεί όπου η Urus διαθέτει ένα ανασχεδιασμένο ρύγχος με νέο προφυλακτήρα και σφυρήλατο σπόιλερ από ανθρακονήματα.
Το ίδιο βέβαια συνεχίζεται και στο εντυπωσιακό καπό που αποτελεί ξεκάθαρα μια… ευγενική προσφορά της Mansory.

Άλλα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του κιτ Venatus περιλαμβάνουν καθρέφτες από ανθρακονήματα, τονισμένα τόξα τροχών, πλαϊνές αεροδυναμικές ποδιές κατά παραγγελία και μια κυριολεκτικά μεταμορφωμένη ουρά, η οποία ομολογουμένως δείχνει πολύ πιο επιθετική από την αντίστοιχη της εργοστασιακής Urus.

Advertisement
Advertisement

Ωστόσο, η εξωτερική εμφάνιση της συγκεκριμένης Lamborghini Urus δεν είναι είναι το πιο εντυπωσιακό (για ορισμένους αμφιλεγόμενο) στοιχείο. Αντ ‘αυτού, το εσωτερικό διεκδικεί αυτό τον τίτλο, αν και φλερτάρει αρκετά σε αισθητικό επίπεδο με…κιτς.

Στα μάτια μας, το εσωτερικό της εργοστασιακής Urus είναι κατάλληλο για ένα ακριβό SUV που εστιάζει στις επιδόσεις. Ωστόσο, ο ιδιοκτήτης της συγκεκριμένης Urus ήθελε σαφώς να κάνει την διαφορά, με αποτέλεσμα η Mansory να μεταμορφώσει εντελώς το εσωτερικό χρησιμοποιώντας κατά κόρον μοβ δέρμα στα καθίσματα, στο τούνελ μετάδοσης, στο τιμόνι, στο ταμπλό, ακόμη και στις κολώνες.

Advertisement

Στην πραγματικότητα, σχεδόν όλες οι εσωτερικές επιφάνειες της δύσμοιρης αυτής Lamborghini διαθέτουν μωβ απόχρωση και δυστυχώς δεν υιοθετούν καθόλου επενδύσεις από ανθρακονήματα που σίγουρα θα ταίριαζαν περισσότερο και δεν θα δημιουργούσαν απωθητικό ερέθισμα στο μάτι. Ας είναι, περί ορέξεως…

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Έτσι κατέρριψε η Lamborghini Urus το ρεκόρ ταχύτητας στον πάγο (video)
Lamborghini Urus: Θηρίο παντός εδάφους (video)
Χλοοκοπτικό από την Mansory

 

 

Advertisement