Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Χλοοκοπτικό από την Mansory

Ελλάδα 2:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Χλοοκοπτικό από την Mansory

ΝΕΑ

Χλοοκοπτικό από την Mansory

ΝΕΑ

Η Mansory είναι γνωστή για τις επεμβάσεις που κάνει σε δυναμικά μοντέλα αυτοκινήτων της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας αλλά τώρα, όπως όλα δείχνουν, το χαρτοφυλάκιό της διευρύνεται.

Advertisement
Advertisement

Εδώ και λίγο καιρό, ο κατάλογος της Mansory έχει μεγαλώσει αρκετά και πλέον σε αυτόν περιλαμβάνεται ένα ιδιαίτερο χλοοκοπτικό.

Προφανώς και δεν είναι ένα συνηθισμένο χλοοκοπτικό μια και με τη βοήθεια της Mansory, το συγκεκριμένο φέρει αισθητικά στοιχεία από τα διάσημα αθλητικά παπούτσια της Nike, τα Air Jordan XI. Το τελικό αποτέλεσμα είναι προϊόν της συνεργασίας του βελτιωτικού οίκου με την BSTN, έναν κορυφαίο κατασκευαστή αθλητικών ειδών από τη Γερμανία. Το χορτοκοπτικό όχημα ονομάζεται Mansory X BSTN GT XI και διαθέτει χειροποίητα πάνελ στο «αμάξωμά» του από ανθρακονήματα, μεταλλική ράβδο μπροστά, δύο προβολείς μπροστά, επίπεδη μάσκα με παραλληλόγραμμες γρίλιες, μπάκετ κάθισμα και αεροτομή στο πίσω μέρος.

Advertisement
Advertisement

Το κάθισμα, είναι με ραφές και ανθρακονήματα, που φέρουν ανάγλυφα τα «Mansory» και «BSTN» στο ενσωματωμένο προσκέφαλο και το λογότυπο «Air Jordan» στην πλάτη. Δεδομένου ότι πρόκειται για μια μοναδική δημιουργία, που πιθανώς ανατέθηκε από έναν από τους πελάτες κάποιας εκ των εμπλεκόμενων εταιρειών, το χλοοκοπτικό δεν πωλείται στον επίσημο ιστότοπο του Mansory. Ωστόσο, εάν, για κάποιο λόγο, κάποιος επιθυμεί ένα χλοοκοπτικό τόσο extreme σε εμφάνιση όσο αυτό, τότε θα πρέπει να επικοινωνήσει με τον βελτιωτικό οίκο και πολύ πιθανό να πάρει αυτό που ζητάει. Άλλωστε η Mansory έχει δείξει και στο παρελθόν πως είναι από τις εταιρείες του είδους που τολμούν να κάνουν κάποια πράγματα διαφορετικά.

Δείτε ακόμα:

Advertisement

To πιο “σκοτεινό” Audi RS Q8 το προσφέρει η Mansory

Η πιο ξεχωριστή Urus είναι της Mansory

Advertisement

Μια Rolls Royce Cullinan με πραγματικά εξωτική εμφάνιση