Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Η Μ2 Coupe δώρο στον Marquez

Ελλάδα 14:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Μ2 Coupe δώρο στον Marquez

ΑΓΩΝΕΣ

Η Μ2 Coupe δώρο στον Marquez

ΑΓΩΝΕΣ

Συλλογή από σπορ αυτοκίνητα της BMW κάνει ο πρωταθλητής του MotoGP, χάρη στις επιτυχίες του στην κορυφαία μορφή του μηχανοκίνητου αθλητισμού πάνω σε δύο τροχούς. Ο Marc Marquez παρέλαβε στη Βαλένθια – στο περιθώριο του τελευταίου αγώνα της σεζόν – το βραβείο για την καλύτερη επίδοση στις κατατακτήριες δοκιμές τη φετινή χρονιά. Μία μπλε M2 Coupe, της οποίας ο εξακύλινδρος κινητήρας αποδίδει 370 ίππους και χαρίζει επιτάχυνση 0-100 σε 4,3 sec.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Το ιδιαίτερο με τον 23χρονο Ισπανό αναβάτη είναι ότι κατακτά το συγκεκριμένο άτυπο τίτλο για τέταρτη συνεχή χρονιά. Έτσι καλείται να βρει στο γκαράζ του χώρο για μία ακόμη BMW M, μετά την Μ6 Coupe το 2013, την Μ4 Coupe το 2014 και την M6 Convertible το 2015. Την M2 παρέδωσαν ο Πρόεδρος της BMW M, Frank van Meel και ο διευθύνων σύμβουλος της διοργανώτριας Dorna Sports, Carmelo Ezpeleta. «Ανυπομονώ να οδηγήσω την M2, αν και τόσο ο αδελφός μου όσο και η μητέρα μου θέλουν να κάνουν το ίδιο», ανέφερε χαριτολογώντας ο αναβάτης της Honda, ο οποίος μετρά τρεις παγκόσμιους τίτλους στο MotoGP (2013, 2014, 2016).

Το συγκεκριμένο βραβείο δίνεται από την BMW M κάθε χρόνο από το 2003 και ισχύει ανάλογη βαθμολογία με αυτή των αγώνων (πχ 25 βαθμοί για την pole). Από τρία αυτοκίνητα της BMW M έχουν κερδίσει οι Valentino Rossi και Casey Stoner, ενώ ο Jorge Lorenzo δύο.

Advertisement
Advertisement

bmw-M2-award-2016-marquez-2