Live Κίνηση
Περισσότερα
Fleet Cars

Λονδρέζικο Taxi από τη Lorinser στο Πεκίνο

Ελλάδα 13:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Λονδρέζικο Taxi από τη Lorinser στο Πεκίνο

Fleet Cars

Λονδρέζικο Taxi από τη Lorinser στο Πεκίνο

Fleet Cars

Η London Electric Vehicle Company της Geely παρουσίασε το ηλεκτρικό της LX στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Πεκίνου και η Lorinser παρουσίασε μια διαφορετική εκδοχή του.

Advertisement
Advertisement

Σε αγορές όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, το όχημα ονομάζεται TX, αλλά το συγκεκριμένο λέγεται LX.

Η γνωστή εταιρεία βελτιώσεων ξεκίνησε με τη βαφή του αμαξώματος, η οποία έχει μια χαρακτηριστική διχρωμία, με το κάτω μέρος να είναι μαύρο και το πάνω χρυσαφί. Οι περισσότερες αλλαγές έχουν γίνει στο εσωτερικό, όπου με ποιοτικό δέρμα σε όλες τις επιφάνειες και εξοπλισμό λιμουζίνας, το London Taxi δείχνει πως απευθύνεται σε ένα πολύ ειδικό κοινό. Το τυπικό TX έχει ένα απλό τιμόνι τριών ακτινών που εντοπίζεται ως ανταλλακτικά ανάμεσα σε αυτά της Volvo. Η πρόταση της Lorinser όμως, έχει αλλαγμένο τόσο το σχέδιο, όσο και το υλικό με το οποίο επενδύεται το τιμόνι, θέλοντας να δώσει ακόμα και στον οδηγό τη διάθεση της ιδιαίτερης πρότασης.

Advertisement
Advertisement

Στο κέντρο του ταμπλό, η κάθετη οθόνη σαν tablet –που και αυτή παραπέμπει στα μοντέλα της Volvo– δίνει το στίγμα της ποιοτικής πρότασης, με κορυφαίο εξοπλισμό σε ότι έχει να κάνει με τη διασύνδεση και τη συνδεσιμότητα. Η ηλεκτρική υπόσταση του αυτοκινήτου δίνει όλα όσα χρειάζεται η καμπίνα για να γίνει κορυφαία πρόταση σε επίπεδο άνεσης γι τους επιβαίνοντες και απλά η Lorinser απογειώνει την πολυτέλεια που μπορεί να ζητήσει κανείς από ένα αυτοκίνητο που έρχεται να καλύψει τις μεταφορικές ανάγκες έναντι κομίστρου στην αγορά της Βρετανίας και όχι μόνο.

Advertisement

Δείτε ακόμα:

Επίσημη παρουσίαση του Lynk&Co 01

Advertisement

H Geely αποκαλύπτει το εσωτερικό της ναυαρχίδας της

Μια Mercedes G-Class έτοιμη για το γύρο του κόσμου

 

Advertisement