Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μια Mercedes G-Class έτοιμη για το γύρο του κόσμου

Ελλάδα 2:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μια Mercedes G-Class έτοιμη για το γύρο του κόσμου

ΝΕΑ

Μια Mercedes G-Class έτοιμη για το γύρο του κόσμου

ΝΕΑ

Ο οίκος Lorinser ξαφνιάζει ευχάριστα παρουσιάζοντας μια αναβάθμιση με διαφορετικό ύφος που δεν έχει να κάνει με βελτίωση των επιδόσεων αλλά με την μετατροπή της Mercedes G-Class σε ιδανικό εξερευνητικό όχημα.

Advertisement
Advertisement

Σίγουρα ο βελτιωτικός οίκος Lorinser έχει γίνει γνωστός για τις ποιοτικές βελτιώσεις επάνω σε μοντέλα της Mercedes-Benz. Όμως η δουλειά του δεν περιορίζεται μόνο στην αναβάθμιση των επιδόσεων και των δυναμικών χαρακτηριστικών των σύγχρονων μοντέλων. Το τμήμα Lorinser Classic παρέχει έναν διαφορετικό τύπο υπηρεσιών μεταξύ των οποίων και αυτές στην Mercedes-Benz G-Class.

Έως σήμερα η Lorinser Classic έχει δώσει μια νέα ταυτότητα και ζωή σε πολλές G-Class που στο παρελθόν είχαν υπηρετήσει ως υπηρεσιακά οχήματα στον ελβετικό στρατό και μάλιστα όχι με τα σήματα της Mercedes-Benz αλλά της Puch. Μεταξύ των προσφερόμενων μετατροπών της Lorinser είναι και αυτή που κάνει την G-Class σε ιδανικό αυτοκινούμενο τροχόσπιτο. Βάση της μετατροπής είναι η δίθυρη έκδοση της G-Class στην οποία έχει διαμορφωθεί εξολοκλήρου το πίσω μέρος.

Advertisement
Advertisement

Το hardtop που έχει τοποθετηθεί έχει ειδική επένδυση για προστασία του εσωτερικού από την θερμοκρασία. Ο χώρος διαβίωσης είναι σχετικά περιορισμένος όμως αυτό δεν σημαίνει πως στερείται από αρκετές ευκολίες καθώς μεταξύ άλλων περιλαμβάνει νεροχύτη, αποσπώμενο τραπέζι, κρεβάτι αλλά και εξωτερική ντουζιέρα ενώ υπάρχουν παροχές ρεύματος 220v και μεγάλη δεξαμενή για νερό. Η συνολική κατασκευή είναι αρκετά πολυτελής ενώ δεν λείπουν και έξυπνες τεχνολογικές λύσεις όπως για παράδειγμα η φόρτιση των μπαταριών που χρησιμοποιούνται για την τροφοδοσία από φωτοβολταϊκά πάνελ.

Φυσικά προκειμένου η G-Class να είναι ένα όχημα που θα σας πάει κυριολεκτικά παντού η Lorinser την έχει εξοπλίσει με βίντσι ρυμούλκησης, με καθαρόαιμα ελαστικά εκτός δρόμου ενώ έχει προχωρήσει και στις κατάλληλες αναβαθμίσεις στην ανάρτηση. Το κόστος της συγκεκριμένης μετατροπής φθάνει τις 69.000 ευρώ στη Γερμανία με την Lorinser να τονίζει πως μπορεί να ικανοποιήσει οποιαδήποτε επιθυμία διαμόρφωσης και εξατομίκευσης επάνω στην κλασική G-Class.

Advertisement

 

 

Advertisement