Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Geely αποκαλύπτει το εσωτερικό της ναυρχίδας της

Ελλάδα 17:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Geely αποκαλύπτει το εσωτερικό της ναυρχίδας της

ΝΕΑ

H Geely αποκαλύπτει το εσωτερικό της ναυρχίδας της

ΝΕΑ

Σχεδόν δύο εβδομάδες πέρασαν όταν η Geely αποκάλυψε την εξωτερική σιλουέτα του επερχόμενου Preface, ενώ η κινέζικη φίρμα προχώρησε στη δημοσιοποίηση φωτογραφιών που δείχνουν την καμπίνα της ναυαρχίδας της.

Advertisement
Advertisement

Η Geely χαρακτηρίζει το επερχόμενο Preface ως το πιο πολυτελές αυτοκίνητο που έχει κατασκευάσει.

Έχει σαφώς μοντέρνα σχεδίαση, χάρη στις σύγχρονες τεχνολογίες και τις δερμάτινες επενδύσεις. Μάλιστα, η εταιρεία υπόσχεται εξαιρετικής ποιότητας υλικά, κάτι έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Τα βλέμματα τραβάει η μεγάλη οθόνη αφής 12,3 ιντσών, η οποία βρίσκεται στο κέντρο του ταμπλό. Το infotainment διαθέτει ένα ειδικό λογισμικό σύστημα της Geely και φυσικά ο πίνακας οργάνων είναι ψηφιακός.

Advertisement
Advertisement

Η φίρμα ακολουθεί την τάση της εποχής εξαλείφοντας σχεδόν εντελώς τα φυσικά κουμπιά, τονίζοντας το μινιμαλιστικό ύφος της καμπίνας. Ακόμα, το air condition φιλτράρει τον άερα, ενώ εξοπλίζεται και με σύστημα ψεκασμού αρώματος.

Σημαντική προσθήκη είναι και το ηχοσύστημα της BOSE, χαρίζοντας υψηλής ποιότητας ακουστικής εμπειρίας.

Advertisement

Το Geely Preface βασίζεται στην πλατφόρμα Common Modular Architecture (CMA), όπως και πολλά αυτοκίνητα της Volvo και της Lynk & Co.

Advertisement

Από πλευράς κινητήρων δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι ακόμα, ωστόσο δημοσιεύματα θέλουν το Preface να φέρει έναν 2λιτρο turbo 190 ίππων και 300 Nm ροπής.

Το Geely Preface θα λανσαριστεί στα τέλη του έτους στην Κίνα και αργότερα θα είναι διαθέσιμο και στην υπόλοιπη παγκόσμια αγορά.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

H ελληνική πρόταση για στρατιωτικό όχημα

Στο νοσοκομείο με κορωνοϊό ο Flavio Briatore

Ποια εταιρεία… τσάκισε τον κορωνοϊό;