Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

LOL! Γνωρίζετε το Toyota Civic ή την Ferrari Μustang;

Ελλάδα 12:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

LOL! Γνωρίζετε το Toyota Civic ή την Ferrari Μustang;

ΝΕΑ

LOL! Γνωρίζετε το Toyota Civic ή την Ferrari Μustang;

ΝΕΑ

Όσο και αν σας φαίνεται παράξενο υπάρχουν καταναλωτές που βγαίνουν στην αγορά έχοντας μπερδέψει μάρκες και μοντέλα.

Advertisement
Advertisement

Σε έναν κόσμο που έχει άμεση και ελεύθερη πρόσβαση στην πληροφορία, είναι μάλλον παράδοξο να υπάρχουν άνθρωποι που δεν γνωρίζουν τα βασικά. Και μπερδεύουν ασύστολα μάρκες και μοντέλα στις αναζητήσεις τους στο Διαδίκτυο.

Σε έρευνα που έγινε μελετώντας τις αναζητήσεις στην Google, τα πράγματα ήταν πολύ διασκεδαστικά ή και πολύ απογοητευτικά, αναλόγως πως θα το δει κανείς.

Στην Αμερική για παράδειγμα, το αυτοκίνητο με τις περισσότερες λάθος αναζητήσεις είναι το Toyota Civic. Ακολουθεί το Hyundai Civic, το Ford Wrangler και το Nissan Civic.

Advertisement
Advertisement

H Μustang είναι ένα ακόμα αγαπημένο αυτοκίνητο στο να μπερδεύουν οι αγοραστές, πράγμα παράξενο για ένα τόσο χαρακτηριστικό μοντέλο. Πολλοί Αμερικάνοι αναζητούν την Ferrari Mustang ή την Chevrolet Mustang.

Σε παγκόσμιο επίπεδο οι πιο δημοφιλείς λάθος αναζητήσεις είναι τα Hyundai Civic και Toyota Civic. Προφανώς το Civic είναι πολύ ισχυρό όνομα, όχι όμως άμεσα συνδεδεμένο με την Honda.

Advertisement

Στην συνέχεια ακολουθούν οι BMW A1 και BMW A3, με τις δύο γερμανικές εταιρίες να μπερδεύονται με τα γράμματα και τους αριθμούς.

Ακολουθούν τα Mercedes A1, Toyota Astra και Hyundai Jazz. H Mustang παραμένει και αυτή ψηλά, με πιο συχνό το Chevrolet Mustang.

Advertisement

H έρευνα επικεντρώνει και στην Βρετανία, όπου κυριαρχούν οι Mercedes A1, Vauxhall Polo, Vauxhall Golf, Fiat Picanto και BMW A1. Οι Βρετανοί πιστεύουν επίσης ότι το Corsa είναι μάλλον μοντέλο της Ford.

Συνολικά, η Nissan είναι η μάρκα με τις περισσότερες λάθος αναζητήσεις, καθώς οι καταναλωτές πιστεύουν ότι κατασκευάζει μοντέλα όπως το Tuscon, το Yaris, το Corsa και το Niro.
Kάτι αντίστοιχο συμβαίνει με τη Ford η οποία “κατασκευάζει” τα Astra, Golf, Corsa και Zafira.

Advertisement

Σε παγκόσμιο επίπεδο πάντως, το Civic είναι το μοντέλο με τα περισσότερα λάθη, καθώς πιστεύεται ότι η Hyundai και η Toyota είναι οι εταιρίες που το “κατασκευάζουν”.

Μπορεί όλη αυτή η κατάσταση να φαίνεται μάλλον παράδοξη, όμως η μηχανή αναζήτησης της Google είναι αδιάψευστος μάρτυρας ότι υπάρχουν μεγάλες παρεξηγήσεις για το όνομα και τον κατασκευαστή κάθε αυτοκινήτου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Στην Έκθεση του Ντιτρόιτ η νέα Ford Mustang
Δείτε μια diesel Mustang να κάνει burn out τραβώντας σκάφος (+video)
Πόσους ίππους αποδίδει τελικά το νέο Honda Civic Type R;