Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ληστεία καταλήγει σε φιάσκο λόγω χειροκίνητου κιβωτίου! (+video)

Ελλάδα 21:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ληστεία καταλήγει σε φιάσκο λόγω χειροκίνητου κιβωτίου! (+video)

ΝΕΑ

Ληστεία καταλήγει σε φιάσκο λόγω χειροκίνητου κιβωτίου! (+video)

ΝΕΑ

Ληστές γελοιοποιούνται στην προσπάθειά τους να κλέψουν μια Porsche 718 Boxster επειδή δεν ξέρουν να οδηγούν αυτοκίνητο με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων.

Advertisement
Advertisement

Τελικά, το να γνωρίζεις να οδηγείς αυτοκίνητο με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων είναι χρήσιμο ακόμα και για τους ληστές. Ένα τραγελαφικό συμβάν που κατέγραψε κάμερα στο εσωτερικό μιας Porsche Boxster αποδεικνύει ότι το για να κλέψεις ένα αυτοκίνητο πρέπει να είσαι έτοιμος για όλα… ακόμα και για το ενδεχόμενο να μην είναι αυτόματο.

Το περιστατικό συνέβη στην Ουάσινγκτον. Στο βίντεο που καταγράφεται από το εσωτερικό μιας Porsche 718 Boxster δείχνει ένα κόκκινο Nissan SUV να σταματάει μπροστά από το αυτοκίνητο. Τρεις άνδρες βγαίνουν από το όχημα και πλησιάζουν επιθετικά τον οδηγό της Porsche ο οποίος εκείνη τη στιγμή ετοιμαζόταν να μπει στο αυτοκίνητό του.

Advertisement
Advertisement

Αρπάζουν τα κλειδιά της Porsche και οι δύο από τους τρεις επιστρέφουν στο Nissan, ενώ ο τρίτος κάθεται στη θέση του οδηγού της Porsche. Ο ληστής προσπαθεί να εκκινήσει την Porsche, αλλά αποτυγχάνει δύο φορές πιθανότατα επειδή δε γνωρίζει να χειρίζεται ένα χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων και τον συμπλέκτη. Τελικά, ο ληστής βγαίνει από το αυτοκίνητο, μπαίνει στο Nissan και η συμμορία απομακρύνεται χωρίς να έχει καταφέρει να κλέψει τελικά την Boxster.

Αργότερα, ο κάτοχος της Porsche ανάφερε στην αστυνομία ότι οι ληστές είχαν μαζί τους όπλα και μάλιστα πυροβόλησαν μερικές φορές στον αέρα χωρίς ευτυχώς να τραυματίσουν κάποιον. Το μοναδικό πράγμα που κατάφεραν να πάρουν οι ληστές ήταν το κινητό τηλέφωνο του κατόχου της Porsche, το διαβατήριό του και τα κλειδιά του αυτοκινήτου.

Advertisement

Δείτε το βίντεο της ληστείας.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ανατριχίλα από τους 500 ίππους της Porsche 718 Cyaman GT4 RS (+video)
Δείτε τις τιμές της νέας Porsche Panamera (+video)
Οδηγούμε την Porsche 718 RS Spyder στην Γερμανία