Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δείτε τις τιμές της νέας Porsche Panamera (+video)

Ελλάδα 11:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δείτε τις τιμές της νέας Porsche Panamera (+video)

ΝΕΑ

Δείτε τις τιμές της νέας Porsche Panamera (+video)

ΝΕΑ

Η Porsche ανακοίνωσε τις τιμές της ανανεωμένης Panamera την οποία μπορείτε να παραγγείλετε άμεσα.

Advertisement
Advertisement

Μόλις λίγες ώρες μετά την παρουσίαση της νέας Panamera, η Porsche ανακοίνωσε τις τιμές του μοντέλου στην Ελλάδα. Το εντυπωσιακό αυτοκίνητο βρίσκεται πλέον στην 3η γενιά του και για το 2024 η Porsche έχει δημιουργήσει δύο επιπλέον εκδόσεις εκτός από την βασική έκδοση, που είναι η Panamera 4 και η Panamera Turbo E-Hybrid.

Το καινούριο σπορ μοντέλο τουρισμού είναι άμεσα διαθέσιμο για παραγγελία στην Ελλάδα με την τιμή της βασικής έκδοσης να ξεκινάει από τις 153.270 ευρώ. Στην περίπτωση της Panamera 4 η τιμή ανεβαίνει στις 158.920 ευρώ, ενώ η κορυφαία έκδοση Panamera Turbo E-Hybrid ξεκινάει από τις 212.940 ευρώ.

Advertisement
Advertisement

Η νέα Panamera ξεχωρίζει για τον πλούσιο εξοπλισμό της, την προηγμένη τεχνολογία και φυσικά την πολυτέλεια που έχει προσθέσει σε μεγάλες ποσότητες η Porsche. Ο κινητήρας είναι σε όλες τις εκδόσεις ο V6 των 2,9 λίτρων ο οποίος αποδίδει 353 ίππους και 500 Nm.

Στην περίπτωση της plug-in υβριδικής Ε-Hybrid και χάρη στην παρουσία του ηλεκτροκινητήρα η συνδυαστική απόδοση ανεβαίνει στους 680 ίππους και τα 930 Nm  με τις επιδόσεις να είναι φυσικά κορυφαίες. Τα 0-100 χλμ./ώρα έρχονται σε 3,2 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα φτάνει τα 315 χλμ./ώρα, επιδόσεις ενός κανονικότατου supercar.

Advertisement

Περισσότερα για την καινούρια Porsche Panamera θα βρείτε ΕΔΩ.

Advertisement

Δείτε τη νέα Panamera

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ανατριχίλα από τους 500 ίππους της Porsche 718 Cyaman GT4 RS (+video)
Επίσημο: Αυτή είναι η νέα Porsche Panamera
Οδηγούμε την Porsche 718 RS Spyder στην Γερμανία

Advertisement