Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Λεπτομέρειες από το πρωτότυπο Peugeot Inception (+video)

Ελλάδα 6:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Λεπτομέρειες από το πρωτότυπο Peugeot Inception (+video)

ΝΕΑ

Λεπτομέρειες από το πρωτότυπο Peugeot Inception (+video)

ΝΕΑ

Όπως είναι γνωστό, η Peugeot πρόκειται να παρουσιάσει στην έκθεση τεχνολογίας CES το Inception, ένα νέο πρωτότυπο το οποίο θα αντιπροσωπεύει μια γενικότερη αλλαγή στην προσέγγιση δημιουργίας ενός αυτοκινήτου της.

Advertisement
Advertisement

Τα τελευταία χρόνια η έκθεση CES («Consumer Electronics Show») έχει εξελιχθεί σε υπολογίσιμη διοργάνωση για τις αυτοκινητοβιομηχανίες και η Peugeot δεν έχασε την ευκαιρία. Πρόκειται να πραγματοποιηθεί από τις 5-8 Ιανουαρίου 2023 και εκεί εταιρεία έχει προγραμματίσει να παρουσιάσει το πρωτότυπο Inception.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν επίσημα πολλές πληροφορίες περί τίνος πρόκειται. Τα στελέχη της εταιρείας δίνουν «με το σταγονόμετρο» λεπτομέρειες για το Inception, όπως είναι η πάγια τακτική σε τέτοιες περιπτώσεις. Έτσι, αυτή τη φορά δημοσίευσαν λίγες φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζονται σημεία από τη μάσκα τού πρωτότυπου οχήματος και από τα φώτα που θα διαθέτει.


Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε ως τώρα, θα βασίζεται στην καινούργια πλατφόρμα «STLA Medium» και το εσωτερικό του θα έχει τη νέα αντίληψη των Γάλλων για το «i-Cockpit». Αυτό θα ισχύει τόσο σε ό,τι αφορά στη διαμόρφωση της καμπίνας και του ταμπλό όσο και για τα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού.

Advertisement
Advertisement

Peugeot, έχει γνωστοποιήσει ότι από το 2024 και έπειτα όλα τα μοντέλα τής γκάμας της θα διαθέτουν και αμιγώς ηλεκτρική έκδοση, ωστόσο το Inception αναμένεται να μας προϊδεάσει για τα καινούργια αμιγώς ηλεκτροκίνητα μοντέλα που θα παρουσιάσει η γαλλική εταιρεία από το 2025 και έπειτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το Peugeot 308 PHEV δείχνει τον δρόμο…
Νέο Peugeot 408: Πότε έρχεται στην Ελλάδα; Πόσο θα κοστίζει;
Δοκιμή: Peugeot 5008 1.5 BlueHDi 130