Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δείτε απίστευτες καταστάσεις στη Λεωφόρο Κηφισίας του… 2021

Ελλάδα 8:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δείτε απίστευτες καταστάσεις στη Λεωφόρο Κηφισίας του… 2021

ΝΕΑ

Δείτε απίστευτες καταστάσεις στη Λεωφόρο Κηφισίας του… 2021

ΝΕΑ

Απίστευτες εικόνες συναντούμε καθημερινά στους ελληνικούς δρόμους. Οδηγοί κάνουν του… κεφαλιού τους βάζοντας σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.

Advertisement
Advertisement

 

Όσο πλησιάζουμε στις γιορτές των Χριστουγέννων τόσο αυξάνει η κίνηση στους δρόμους. Ταυτόχρονα αυξάνουν και οι παραβάσεις του ΚΟΚ αλλά και όσο στραβά και παράξενα συναντούμε καθημερινά.

Όπως θα διαβάσατε και θα είδατε σε σχετικό άρθρο του Newsauto, η Τροχαία έχει ξεκινήσει εντατικούς ελέγχους που αφορούν στη ΛΕΑ. Ήδη το πρωί της Πέμπτης, οι κλήσεις πήγαν… σύννεφο σε εκατοντάδες οδηγούς που είχαν παραβιάσει τη ΛΕΑ. Σύμφωνα με τον ΚΟΚ η παραβίαση της, μεταφράζεται σε αφαίρεση των στοιχείων κυκλοφορίας και της άδειας οδήγησης για 60 ημέρες όπως και πρόστιμο ύψους 200 ευρώ.

Advertisement
Advertisement

Ωστόσο και όπως όμως μπορείτε να δείτε στις εικόνες που δημοσιεύει το Newauto, δεν είναι μόνο οι παραβιάσεις του ΚΟΚ που αφορούν στη ΛΕΑ αλλά και στον τρόπο που μερίδα οδηγών μεταφέρει μεγάλα αντικείμενα.


Απίστευτες εικόνες…

Όπως για παράδειγμα, στο συγκεκριμένο όχημα, που εθεάθη να κυκλοφορεί πριν από λίγες ημέρες στη λεωφόρο Κηφισίας. Όπως φαίνεται ξεκάθαρα ο οδηγός του οχήματος μετέφερε ογκώδη βαριά αντικείμενα τα οποία είχαν καλύψει το χώρο αποσκευών αλλά και την οροφή του οχήματος. Τα αντικείμενα είχαν τοποθετηθεί τουλάχιστον 1.5 μέτρο πάνω από την οροφή του αυτοκινήτου ενώ ο τρόπος που ήταν δεμένα και… σφηνωμένα έδειχναν ξεκάθαρα πόσο επικίνδυνα ήταν.

 

Advertisement

 

Advertisement

Με τον βαθμό επικινδυνότητας στα ύψη, το ποσοστό να συμβεί ατύχημα είναι μεγάλο. Τόσο για τα διερχόμενα οχήματα, τις μοτοσυκλέτες ακόμα και για πεζούς. Τέτοιες εικόνες πρέπει να εκλείψουν από τους ελληνικούς δρόμους για να μην φτάνει η στιγμή να θρηνούμε θύματα

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Μειώστε ή καταργήστε τώρα τα διόδια στην Αττική Οδό…
Δείτε το ντου της αστυνομίας στις ΛΕΑ (+video)
Το 2022 φέρνει πρόστιμα για εκατομμύρια ιδιοκτήτες οχημάτων!

Advertisement