Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Βελτίωση για το Land Rover Defender από την ARES Design (+Video)

Ελλάδα 3:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Βελτίωση για το Land Rover Defender από την ARES Design (+Video)

ΝΕΑ

Βελτίωση για το Land Rover Defender από την ARES Design (+Video)

ΝΕΑ

To Land Rover Defender έχει αποκτήσει πανάξια τον σεβασμό όλων των φίλων των τεσσάρων τροχών ενώ υπάρχει και ένα φανατικό κοινό που το εξελίσσει και το ακολουθεί. Σε αυτούς λοιπόν απευθύνεται η ARES Design με την τελευταία της δημιουργία. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Η ARES Design με έδρα την Modena της Ιταλίας προχώρησε στην δική της πρόταση για το cult Defender κάνοντας τικ σε όλα τα κουτάκια με τις επιθυμίες των οπαδών του εκτός δρόμου οχήματος της Land Rover. Το Defender παρουσιάζεται ψηλότερο, ισχυρότερο και πιο εντυπωσιακό από ποτέ χωρίς να έχει χάσει κάτι από την λειτουργικότητά του.

land-rover-defender-ares-design-640-6

Οι Ιταλοί χρησιμοποίησαν σαν βάση ένα Defender του 2014 με τον V8 κινητήρα των 4,5 λίτρων προέρχεται επίσης από την Land Rover. Φυσικά δεν παρέμεινε στην στάνταρ μορφή του με τον κυβισμό του να έχει ανέβει στα 4,7 λίτρα και η ύπαρξη υπερσυμπιεστή εκτοξεύει την απόδοση πάνω από τους 470 ίππους με την ροπή να ξεπερνά τα 65 κιλά.

Advertisement
Advertisement

land-rover-defender-ares-design-640-3

Το αμάξωμα έχει ψηλώσει κατά 50 χλστ. με τις αναρτήσεις να προέρχονται από την Fox , ενώ βελτίωση βλέπουμε και στα φρένα με τεράστιους δίσκους διαμέτρου 362 χλστ. εμπρός από την AP Racing αλλά και την τοποθέτηση ζαντών με διάσταση 18 ίντσες της ARES Design.

land-rover-defender-ares-design-640-4

Advertisement

Σήμα κατατεθέν της ARES είναι τα ανθρακονημάτινα κομμάτια με τα οποία έχει ντύσει το εξωτερικό του Defender, τα οποία κάνουν την εμφάνισή τους στους θόλους των τροχών, στο πλαίσιο της γρίλιας, στο καπό αλλά και στο πλαίσιο των προβολέων. Οι εκτός δρόμου ικανότητες του βρετανικού μοντέλου δεν έχουν μειωθεί στο ελάχιστο καθώς υπάρχει προστασία για το κάτω μέρος, ενισχυμένοι προφυλακτήρες βαρέως τύπου και ποδιές, ενώ ενισχύσεις έχουν δεχθεί και τα σημεία ρυμούλκησης, τόσο εμπρός όσο και πίσω.

land-rover-defender-ares-design-640-2

Advertisement

Προσεγμένο παρουσιάζεται και το εσωτερικό, όπου το δέρμα, το μέταλλο αλλά και τα ανθρακονήματα κυριαρχούν. Η παραγωγή του συγκεκριμένου Defender από την ιταλική εταιρία είναι περιορισμένη στα 50 περίπου αντίτυπα και για τις μετατροπές απαιτείται ένα ποσό κοντά στα 200.000 ευρώ συν το αυτοκίνητο, στην περίπτωση που δεν έχετε δικό σας. Το θέλετε και εσείς όσο και εμείς;

land-rover-defender-ares-design-640

Δείτε και ακούστε το θηρίο της ARES Design στο βίντεο που ακολουθεί.

Advertisement