Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Lamborghini Urus: Το facelift έρχεται…

Ελλάδα 8:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Lamborghini Urus: Το facelift έρχεται…

ΝΕΑ

Lamborghini Urus: Το facelift έρχεται…

ΝΕΑ

Οι κατάσκοποι φωτογράφοι μας έχουν τραβήξει φωτογραφίες της ανανεωμένης Lamborghini Urus, λίγες μέρες μετά τη σύλληψη μιας καμουφλαρισμένης Porsche Cayenne. Είναι φαινομενικά η ώρα του VW Group…

Advertisement
Advertisement

Όπως και η Cayenne, έτσι και η Urus είναι καλυμμένη με βαρύ καμουφλάζ, με τη μεταμφίεση να κυρίως το τμήμα γύρω από το μπροστινό και το πίσω μέρος του super-SUV. Ωστόσο, δεν αρκεί να καλύψουμε μόνο μια ανασχεδιασμένη μάσκα που φαίνεται να είναι όντως διαφορετική – αλλά όχι λιγότερο περίπλοκη – από την αντίστοιχη του τρέχοντος μοντέλου. Με την ίδια εκτενή λεπτομέρεια με το σημερινό μοντέλο, η ανανεωμένη μάσκα μοιάζει περισσότερο με το λατινικό γράμμα «Α».

Αξίζει επίσης να αγνοήσετε τη λωρίδα των φώτων στο καπό. Είναι πιθανότατα προσωρινή και πιθανώς αποκλειστικά για χρήση σε χιονισμένους δρόμους με χαμηλό φωτισμό σε αυτό το αυτοκίνητο το οποίο δοκιμάζεται κάτω από ακραίες συνθήκες.

Στο πίσω μέρος, το καμουφλάζ φαίνεται να κρύβει μια επανασχεδιασμένη ποδιά με αναθεωρημένες εισαγωγές αέρα και κάποιες άλλες μικροαλλαγές. Σε αντίθεση με την Cayenne facelift, το πρωτότυπο της Urus δεν έχει καμία αλλαγή γύρω από τα φωτιστικά σώματα.

Advertisement
Advertisement

Είναι πιθανό η Lamborghini να τοποθετήσει τον βενζινοκινητήρα twin-turbo V8 της τρέχουσας Urus και στο ανανεωμένο μοντέλο. Σίγουρα, οι 650 ίπποι και τα 3 και κάτι δευτερόλεπτα για την επιτάχυνση 0-100 km/h από στάση δεν είναι απογοητευτικές τιμές για ένα πολυτελές SUV σχεδόν δύο τόνων.

Ωστόσο, οι συνεχιζόμενες προσπάθειες ηλεκτροδότησης βασικών μοντέλων σε ολόκληρο τον όμιλο VW υποδηλώνουν ότι αυτό μπορεί τελικά και να διαφοροποιηθεί. Είναι επίσης σημαντικό να θυμάστε ότι τα υβριδικά αυτοκίνητα κατασκευάζονται ήδη στο Sant’Agata. Ακόμη και τα hypercars, χρησιμοποιούν πλέον ένα υβριδικό σύστημα κίνησης, προκειμένου να επιτύχουν την εντυπωσιακή απόδοση χωρίς υπερβολικές-απαγορευτικές εκπομπές CO2.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Lamborghini Urus: Θηρίο παντός εδάφους (video)

Advertisement

Lamborghini Urus: Το Kυνηγητό (video)

Μια Lamborghini Urus για την έρημο (VIDEO)

 

Advertisement