Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Lamborghini Urus: Το Kυνηγητό (video)

Ελλάδα 10:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Lamborghini Urus: Το Kυνηγητό (video)

ΝΕΑ

Lamborghini Urus: Το Kυνηγητό (video)

ΝΕΑ

Ένας άντρας και μια γυναίκα διασταυρώνουν τα ξίφη τους πίσω από τα… τιμόνια δύο Urus. Το παιχνίδι λαμβάνει μια άγρια ομορφιά μετά από την ξαφνική εμφάνιση ενός απρόσκλητου επισκέπτη.

Advertisement
Advertisement

Η επέλαση των SUV δεν έχει αφήσει ασυγκίνητη τη Lamborghini, η οποία προχώρησε σε μια κίνηση ρουά-ματ κατασκευάζοντας ένα μοντέλο που διατηρεί ακέραιο το DNA της ιταλικής υπερπολυτελούς μάρκας αλλά φέρει αυξημένες διαστάσεις και off road ικανότητες.

Ο λόγος για τη Lamborghini Urus, ένα υπερόχημα-απάντηση στους…αρνητές των SUV. Αντιπροσωπευτικό παράδειγμα του παροξυσμού που συνακολούθησε το λανσάρισμα της Urus συνιστούν οι πωλήσεις της, οι οποίες μόλις πρόσφατα ξεπέρασαν τις 10.000.

Advertisement
Advertisement

Το SUV της Sant’ Agata Bolognese παρουσιάστηκε το 2017 έχοντας κάτω από το καπό του έναν διτούρμπινο 4λιτρο V8 κινητήρα απόδοσης 650 ίππων, το οποίο καθιστά εφικτή την επιτάχυνση στα 100 χλμ./ώρα από στάση σε μόλις 3,6 δευτερόλεπτα και της χαρίζει τελική ταχύτητα 305 χλμ./ώρα.

«Το Κυνηγητό»

Οι εντυπωσιακές επιδόσεις του μοντέλου… διαπερνούν κάθε σπιθαμή του σώματος του ανθρώπου που θα κάτσει πίσω από το τιμόνι της. Βέβαια, μπορούν να γίνουν αντιληπτές και μέσω των πολλών βίντεο που έχει δώσει -κατά καιρούς- στη δημοσιότητα η μάρκα.

Advertisement

Στο τελευταίο εξ αυτών, οι άνθρωποι της “Lambo” επιστράτευσαν όλη τους τη φαντασία. Ειδικότερα, στο οπτικοακουστικό υλικό με τίτλο «Το Κυνηγητό» (The Chase) βλέπουμε δυο Urus να… κονταροχτυπιούνται.

Advertisement

Στο τιμόνι του πράσινου οχήματος κάθεται μια γυναίκα, ενώ στο πορτοκαλί συναντάται ένας άντρας. Συμμετέχοντας σε ένα είδος παιχνιδιού, περιηγούνται σε κάθε είδους έδαφος, ωθώντας τις Urus στα άκρα τους.

Κατά τη διάρκεια του κυνηγητού καταδεικνύονται οι σαγηνευτικές δυνατότητες του μοντέλου, ενώ το παιχνίδι λαμβάνει μια πιο άγρια ομορφιά όταν δώσει το «παρών» μια Urus σε σκούρο γκρι ματ χρώμα.

Απολαύστε το βίντεο υψηλών ταχυτήτων της Lamborghini

Advertisement

 

Διαβάστε επίσης:

Influencer εμπλέκεται με τη Lamborghini του σε θανατηφόρο ατύχημα (video)

Μια Lamborghini Urus για την έρημο (video)

Λεμπρόν Τζέιμς: Τα αυτοκίνητα του “Βασιλιά”