Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Lamborghini Urus: Από τα σαλόνια, στα αλώνια (video)

Ελλάδα 11:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Lamborghini Urus: Από τα σαλόνια, στα αλώνια (video)

ΝΕΑ

Lamborghini Urus: Από τα σαλόνια, στα αλώνια (video)

ΝΕΑ

Η Lamborghini μας καθιστά μάρτυρες των εκτός δρόμου ικανοτήτων της Urus μέσω ενός εντυπωσιακού βίντεο.

Advertisement
Advertisement

Παρά το σφυροκόπημα από την πανδημία του κορωνοϊού και τη μείωση των πωλήσεών της κατά 9%, το 2020 συγκριτικά με το 2019, η Lamborghini έχει έναν λόγο να χαμογελά. Και αυτός δεν είναι άλλος από τις εμπορικές επιδόσεις το SUV της, Urus, οι οποίες αποτυπώνονται σε 4.391 πωλήσεις.

Οι περισσότεροι, όταν ακούμε τη λέξη Urus, συνειρμικά αναδύεται στο μυαλό μας η εικόνα ενός πολυτελέστατου, εξωτικής ομορφιάς SUV το οποίο λατρεύει να κινείται εντός του αστικού ιστού, μαγνητίζοντας τα βλέμματα.

Η Urus, ωστόσο, δεν είναι μόνο για τα… σαλόνια, αλλά και για τα αλώνια. Για τις off-road εξορμήσεις της μεριμνά το σύστημα “ANIMA” (Adaptive Network Intelligent Management), το οποίο περιλαμβάνει 6 προφίλ οδήγησης, μεταξύ των οποίων τα Terra & Sabbia, που προορίζονται για εκτός δρόμου εξορμήσεις.

Advertisement
Advertisement

Η Lamborghini μας προσφέρει μια γεύση για το off-road ταλέντο του SUV της, μέσω ενός συναρπαστικού βίντεο, όπου μια η Urus επιδίδεται σε ένα ξέφρενο παιχνίδι στο χώμα.

Συμπρωταγωνιστής της στη συγκεκριμένη περιπέτεια είναι ο πρωταθλητής paragliding Aaron Durogati, ο οποίος επιστράτευσε το αλεξίπτωτο πλαγιάς του, επιτηρώντας την Urus από τον ουρανό.

Advertisement

Δείτε το συναρπαστικό βίντεο της Lamborghini Urus

Advertisement

Υπενθυμίζεται πως η Lamborghini Urus τροφοδοτείται από έναν 4λιτρο V8 Twin Turbo κινητήρα απόδοσης 641 αλόγων και 850 Nm ροπής, που επιτρέπει επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα μέσα σε μόλις 3.6 sec και 0-200 σε 12.8sec, με την τελική ταχύτητα στα τα 305 km/h. Η ισχύς μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς μέσω αυτόματου κιβωτίου 8 σχέσεων.

Διαβάστε επίσης:
Με V12 μοτέρ και ο διάδοχος της Lamborghini Aventador
Πως θα έμοιαζε η Lamborghini Urus το 2003; (video)
Lamborghini Urus: Θηρίο παντός εδάφους (video)

Advertisement