Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πως θα έμοιαζε η Lamborghini Urus το 2003; (video)

Ελλάδα 16:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πως θα έμοιαζε η Lamborghini Urus το 2003; (video)

ΝΕΑ

Πως θα έμοιαζε η Lamborghini Urus το 2003; (video)

ΝΕΑ

Το super SUV της Lamborghini, η εκρηκτική Urus σε μία ιδιαίτερη εμφάνιση, με αρκετά ρετρό στοιχεία.

Advertisement
Advertisement

Η Urus από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στην παγκόσμια αγορά αυτοκινήτου έλαβε τα καλύτερα σχόλια σχετικά με την εμφάνισή της και όχι άδικα, καθώς διαθέτει ένα άκρως δυναμικό αμάξωμα, με πληθώρα αεροδυναμικών στοιχείων, κάνοντάς την ιδιαίτερα ξεχωριστή.

Τι θα γινόταν όμως στην περίπτωση που η Urus παρουσιαζόταν την εποχή που η κατηγορία των premium SUV βρισκόταν σε μεγάλη άνθηση και πιο συγκεκριμένα στις αρχές της δεκαετίας του 2000; Πως θα έμοιαζε; Σκεπτόμενος τα παραπάνω και θέλοντας φυσικά να πρωτοτυπήσει, ο YouTuber και λάτρης των ψηφιακών μεταμορφώσεων «TheSketchMonkey» δημιούργησε μία παραλλαγή του SUV μοντέλου της Lamborghini, το οποίο διαθέτει μία ρετρό εμφάνιση.

Advertisement
Advertisement

Κρίνοντας από τις render φωτογραφίες, η πραγματική Urus είναι σαφώς πιο εντυπωσιακή από την «fake» έκδοση, καθώς της λείπει η πληθώρα αεροδυναμικών βοηθημάτων, όπως τα πλαϊνά splitter, οι εμπρός μεγάλες εισαγωγές, καθώς και τα LED φωτιστικά σώματα. Βέβαια, εδώ μιλάμε για το παρελθόν, την εποχή όπου κυριαρχούσαν οι απλές και καθαρές γραμμές, ένα στοιχείο που οι σχεδιαστές της ιταλικής φίρμας το ακολουθούσαν πιστά. Χαρακτηριστικά παραδείγματα οι Gallardo και Murcielago, δύο supercar που δημιουργήθηκαν από την ομάδα του Luc Donckerwolke, ο οποίος αργότερα μας προσέφερε το εκπληκτικό πρωτότυπο Bentley EXP 10 Speed 6.

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε λεπτομερώς τον τρόπο που ο «TheSketchMonkey» μεταμόρφωσε την Urus, ενώ δεν λείπουν και αναδρομές στο παρελθόν της ιταλικής φίρμας, αποκλειστικά σε ότι αφορά την σχεδίαση των μοντέλων της.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Αποκάλυψη! Αυτά είναι τα χαμηλότερα Τέλη Κυκλοφορίας 2021

Advertisement

Ποιες χώρες θα διπλασιάσουν τα πρόστιμα για ταχύτητα στις πόλεις

Ουραγός η Ελλάδα στα σημεία φόρτισης ηλεκτρικών ΙΧ!