Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

LaFerrari απ’έξω, Toyota από μέσα (+video)

Ελλάδα 12:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

LaFerrari απ’έξω, Toyota από μέσα (+video)

ΝΕΑ

LaFerrari απ’έξω, Toyota από μέσα (+video)

ΝΕΑ

Απίστευτη μετατροπή μιας Toyota Carina σε LaFerrari από τρελούς Βιετναμέζους μηχανικούς.

Advertisement
Advertisement

Η LaFerrari είναι ένα supercar βγαλμένο από όνειρα για εκείνους που εκτιμούν την υψηλή ιταλική αισθητική με τις απόλυτες επιδόσεις. Για να βάλεις ωστόσο στο γκαράζ σου ένα τέτοιο μοντέλο θα πρέπει να ξοδέψεις μερικά εκατομμύρια ευρώ και αυτός είναι ένας λόγος που το μοντέλο της Ferrari παραμένει ένα… όνειρο.

Για κάποιους ωστόσο μηχανικούς από το Βιετνάμ αρκούν μερικές εκατοντάδες δολάρια για να βάλουν μια LaFerrari στο γκαράζ τους. Η ομάδα NHẾT TV του YouTube αποφάσισε να δημιουργήσει την εξωτική Ferrari με βάση μια… Toyota Carina.

Η κατασκευή ξεκίνησε από έναν μεταλλικό σκελετό ο οποίος σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε μετά από εκατοντάδες ώρες δουλειάς. Αφού δημιουργήθηκε ο σκελετός σειρά πήρε αμάξωμα το οποίο κατασκευάστηκε από fiberglass. Τοποθετήθηκαν επίσης LED φώτα, πεντάκτινες ζάντες σε μαύρο χρώμα, κανονική καμπίνα με καθίσματα, όργανα, πίσω λειτουργική αεροτομή και πολλές λεπτομέρειες από LaFerrari. Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό.

Advertisement
Advertisement

Όσο για τον κινητήρα, εδώ τα πράγματα υστερούν σε σχέση με την Ferrari καθώς έχει χρησιμοποιηθεί ο τετρακύλινδρος κινητήρας από την αυθεντική Toyota Carina. Το μηχανικό σύνολο τοποθετήθηκε στο πίσω μέρος και μάλιστα σχεδιάστηκε και ένα διάφανο κάλυμμα όπως στην αυθεντική LaFerrari. Η ισχύς μπορεί να είναι μικρή, ωστόσο ο ήχος είναι ενισχυμένος με τέσσερις απολήξεις στην εξάτμιση!

Δείτε το θαύμα της fake LaFerrari.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η επόμενη LaFerrari δοκιμάζεται! (+video)
H Mercedes-AMG One διέλυσε το ρεκόρ της LaFerrari στη Monza
Η απόλυτη τσιγκουνιά: Ferrari F40 των 2 εκατ. χωρίς ασφάλεια!

Advertisement