Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η επόμενη LaFerrari δοκιμάζεται! (+video)

Ελλάδα 1:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η επόμενη LaFerrari δοκιμάζεται! (+video)

ΝΕΑ

Η επόμενη LaFerrari δοκιμάζεται! (+video)

ΝΕΑ

Οι φήμες που όλο και πληθαίνουν τον τελευταίο καιρό, φαίνεται πως έχουν βάση μια και το πρωτότυπο της Ferrari με βαρύ καμουφλάζ, φαίνεται πως έχει αρχίσει τις δοκιμές στο δρόμο.

Advertisement
Advertisement

Από το σύντομο video που δείχνει ένα καμουφλαρισμένο πρωτότυπο να κινείται στο δρόμο, δεν μένει καμία αμφιβολία πως πρόκειται για ένα μοντέλο της Ferrari.

Οι φήμες άρχισαν να διαδίδονται από τον Οκτώβριο του 2022, όταν «διέρρευσε» ένα έγγραφο σύμφωνα με το οποίο η Ferrari σχεδίαζε να λανσάρει ένα νέο hypercar. Από τότε μέχρι και σήμερα, υπήρχαν αναφορές για κάποιο πρωτότυπο που έκανε δοκιμές στην ιδιόκτητη πίστα της Ferrari αλλά γενικότερα υπήρχε ένα «θολό» τοπίο γύρω από τη διαρκώς διογκούμενη φήμη.

Advertisement
Advertisement

Τώρα λοιπόν, για άλλη μια φορά βλέπουμε σε ένα σύντομο video, ένα βαριά καμουφλαρισμένο πρωτότυπο που από τις αναλογίες του προδίδει πως πρόκειται για ένα μοντέλο της Ferrari, να κάνει δοκιμές σε δημόσιο δρόμο. Από τα στοιχεία που ξεχωρίζουν στην εμφάνιση του πρωτότυπου, είναι η επιθετική διάθεση που προκύπτει από τη φτερούγα στο πίσω μέρος αλλά και την ανάλογη διαμόρφωση του μπροστινού μέρους.

Είναι προφανές το ότι η μονάδα κίνησης βρίσκεται πίσω από την καμπίνα των δύο και οι πιο βάσιμες σχετικές εικασίες, είναι πως θα μπορούσε να βρίσκεται εκεί, είτε ο V8 των 4,0 λίτρων, είτε ο V6 των 3,0- αμφότεροι με κάποια υβριδική υποβοήθηση που θα στέλνει τη συνδυαστική απόδοση σε επίπεδα άνω των 1.000 ίππων. Όπως και να έχει, θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το 2024 για να δούμε το αυτοκίνητο να παίρνει οριστική μορφή.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
To Opel Corsa πρώτο στις πωλήσεις του 1ου τριμήνου!
H Chrysler βοηθά τα άτομα με αυτισμό (+video)
Τι έχει φρενάρει την αυτόνομη οδήγηση;