Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Lada XRAY Cross: Το νέο ρώσικο crossover

Ελλάδα 12:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Lada XRAY Cross: Το νέο ρώσικο crossover

ΝΕΑ

Lada XRAY Cross: Το νέο ρώσικο crossover

ΝΕΑ

Η Lada λανσάρει στην αγορά της Ρωσίας τη νέα έκδοση Cross του μικρού crossover XRAY, έχοντας ως σκοπό να προσφέρει μια νέα σκληροτράχηλη επιλογή στη γκάμα του μοντέλου. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Το νέο Lada XRAY Cross ξεχωρίζει αρχικά λόγω της αυξημένης απόστασης από το έδαφος που διαθέτει σε σχέση με το «απλό» XRAY, προσφέροντας 215 χλστ., έναντι 195 χλστ.

Παράλληλα, έχει τονιστεί και η εμφάνισή του με έξτρα στοιχεία στους προφυλακτήρες και τα πλαϊνά των τροχών, έχοντας αυξήσει το συνολικό μήκος κατά 6 χλστ. και το πλάτος κατά 46 χλστ.

Η Lada θα προσφέρει το XRAY Cross μόνο με τον 1.800άρη κινητήρα βενζίνης των 122 ίππων, που συνδυάζεται με 5τάχυτο μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, αλλά και με κίνηση στους εμπρός τροχούς. Στάνταρ είναι επίσης τα πίσω δισκόφρενα έναντι ταμπούρων στο XRAY, όπως και μεγαλύτερα ελαστικά διαμέτρου 215/50 R17.

Advertisement
Advertisement

Στο εσωτερικό του νέου XRAY Cross η Lada έχει επανασχεδιάσει τα εμπρός καθίσματα για καλύτερη πλευρική στήριξη, ενώ υπάρχουν περισσότεροι αποθηκευτικοί χώροι και διευρυμένος εξοπλισμός.

XRAY Cross (2)

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο οδηγός έχει στη διάθεσή του 5 οδηγικά set-up, που μπορούν να επιλεγούν ανάλογα με τις οδηγικές συνθήκες (ESC On, Sport, Snow dirt, Sand και ESC Off).

Advertisement

Τιμολογιακά, το νέο Lada XRAY Cross θα κοστίζει στην αγορά της Ρωσίας από 729.000 ρούβλια (9.712 ευρώ). Οι πωλήσεις του νέου μοντέλου αναμένεται να ξεκινήσουν στα τέλη της φετινής χρονιάς.

Autodesk VRED Professional 2017 SP1

Advertisement