Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Γιατί αυτή η Ferrari είναι ο εφιάλτης κάθε φιλόζωου;

Ελλάδα 6:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Γιατί αυτή η Ferrari είναι ο εφιάλτης κάθε φιλόζωου;

ΝΕΑ

Γιατί αυτή η Ferrari είναι ο εφιάλτης κάθε φιλόζωου;

ΝΕΑ

Για κάποιους το να αποκτήσουν μία Ferrari είναι ένα όνειρο από μόνο του.

Advertisement
Advertisement

Άλλοι πάλι θέλουν το κάτι παραπάνω έτσι ώστε να εκτοξευθεί το ενδιαφέρον στο μοναδικό τους τετράτροχο.

Έτσι έγινε με την περίπτωση της πανέμορφης Ferrari 812 GTS, όπου ο ιδιοκτήτης έκανε μία στάση στα κεντρικά της Carlex Design για να δώσει νέα διάσταση στο εσωτερικού του ιταλικού supercar. Μία προσεκτική ματιά στα ενδότερα, θα σας πείσει για την ποιότητα του δέρματος που έχει χρησιμοποιηθεί. Αυτό προέρχεται από αντιλόπες, και για αυτό η λάμψη και το φινίρισμα του είναι μοναδικό. Το άγριο ζώο έχει δέρμα που δεν συγκρίνεται με τα υπόλοιπα που συνηθίζουν να χρησιμοποιούν οι αυτοκινητοβιομηχανίες και δημιουργεί ένα μοναδικό χρώμα που θυμίζει αυτό της καραμέλας.

Advertisement
Advertisement

Πριν προλάβετε βέβαια να τρέξετε στο Μαρανέλο (ή μάλλον στα γραφεία της Carlex Design) και υψώσετε πλακάτ, να σας πούμε ότι οι αντιλόπες της Νοτίου Αφρικής είναι υπεράριθμες. Έτσι και αλλιώς να έχει παρθεί απόφαση για τη θανάτωση μεγάλου αριθμού αυτών για το καλό της ορθής λειτουργίας του οικοσυστήματος. Για να μην πάει χαμένο λοιπόν το δέρμα τους προτιμήθηκε να αξιοποιηθεί έστω και με αυτό τον τρόπο. 

Πέραν του καφέ λαμπερού δέρματος, όλες οι μαύρες δερμάτινες επιφάνειες προέρχονται από βουβάλια (και όχι από αγελάδες), γεγονός που στο σύνολο του δημιουργεί ένα φινετσάτο και κλασσικό αποτέλεσμα. Αυτό δεν ξέρουμε αν συνάδει βέβαια με τις σπορ γραμμές της Ferrari 812 GTS, ταιριάζει πάντως με το ανθρακί χρώμα της και σίγουρα έχει τοποθετηθεί άψογα και με κάθε λεπτομέρεια. Αυτή να θυμίσουμε ότι εφοδιάζεται με V12 χωρητικότητας 6,5 λίτρων με απόδοση 800 ίππους και 718 Nm ροπής.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ακριβότερο αυτοκίνητο στον κόσμο: Ετοιμάζεται το δεύτερο «κομμάτι»
To υβριδικό πρωτότυπο της Austro Daimler «λάμπει» στο Concorso d’Eleganza (video)
Βρεθήκαμε στο Concours d’Elegance-Villa d’Este 2019