Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Kosmocar-Volkswagen: Στο πλευρό της Εθνικής Ομάδας στο τένις

Ελλάδα 19:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Kosmocar-Volkswagen: Στο πλευρό της Εθνικής Ομάδας στο τένις

ΝΕΑ

Kosmocar-Volkswagen: Στο πλευρό της Εθνικής Ομάδας στο τένις

ΝΕΑ

H Kosmocar-Volkswagen, Εθνικός Χορηγός και επίσημος προμηθευτής αυτοκινήτων της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Α.), έδωσε ηχηρό παρών σε μια ιστορική στιγμή για το ελληνικό τένις, με την άνοδο της Εθνικής ανδρών στο World Group 1 του Davis Cup ύστερα από επικράτηση με 3-1 στις νίκες επί του Ισημερινού.

Advertisement
Advertisement

Σε μια ιστορική για τα δεδομένα του σπορ στην Ελλάδα αθλητική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό στάδιο μπάσκετ του ΟΑΚΑ, μπροστά σε χιλιάδες φίλους του τένις και της Εθνικής Ομάδας, η Kosmocar-Volkswagen υπερήφανα στήριξε την κορυφαία εκδήλωση για το τένις για την εφετινή χρονιά που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 4-5 Φεβρουαρίου.

Με τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα Στέφανο Τσιτσιπά να ηγείται στο κορτ, πλαισιωμένο από μια ομάδα ταλαντούχων παικτών, η Εθνική μας ομάδα τένις των ανδρών κέρδισε με 3-1 νίκες του Ισημερινού και ανέβηκε στο World Group 1 του Davis Cup, γράφοντας ιστορία, σε μια σειρά αγώνων που είχαν χαρακτήρα τελικού για τις δύο χώρες.

Advertisement
Advertisement

Τόσο στον περιβάλλοντα χώρο του κλειστού του ΟΑΚΑ, όσο και δίπλα στο κορτ του γηπέδου, οι φίλοι του τένις είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά το νέο Icon Car της Volkswagen, το μοναδικό ID. Buzz, καθώς και τα κορυφαία ηλεκτρικά μοντέλα της Volkswagen, ID.3, ID.4 και ID.5.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Kosmoride φέρνει το Microlino στην Ελλάδα!
Η Kia συνεχίζει να παίζει… τένις στο Australian Open
Kosmocar – Volkswagen: Σέρβις για 7 χρόνια