Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πως θα σας φαινόταν μια Mustang Raptor R;

Ελλάδα 15:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πως θα σας φαινόταν μια Mustang Raptor R;

ΝΕΑ

Πως θα σας φαινόταν μια Mustang Raptor R;

ΝΕΑ

Η Ford μας έχει ήδη προϊδεάσει για το ότι πρέπει να περιμένουμε μια σειρά από διαφορετικές εκδόσεις της επόμενης γενιάς της Mustang αλλά αυτή είναι πραγματικά ακραία.

Advertisement
Advertisement

Βέβαια, με όσα βλέπουμε να συμβαίνουν, όπου ακόμα και η 911 έχει αποκτήσει ανάλογη έκδοση, δεν θα αποκλείαμε μια εκτός δρόμου έκδοση του εμβληματικού coupe της Ford.

Τι εξελίξεις θέλησαν να «προλάβουν» οι καλλιτέχνες των pixels, xcalibur και wb.artist20, οι οποίοι δημοσίευσαν τα ενδιαφέροντα αυτά ψηφιακά σκίτσα που δείχνουν ένα δίχρωμο εκτός δρόμου μοντέλο με όλα τα στοιχεία της Ford Mustang επόμενης γενιάς έτσι όπως την έχουμε δει μέχρι στιγμής.

Παράλληλα, με τους μεγάλους τροχούς και την αυξημένη απόσταση από το έδαφος, η Mustang αλλάζει τελείως ύφος. Πιθανότατα και εδώ η Fox θα κάνει τα «μαγικά» της σε ότι αφορά στην ανάρτηση, όπως και στο Ranger Raptor. Έτσι δικαιολογείται και η ύπαρξη της ένδειξης Raptor πάνω σε αυτή την ψηφιακή δημιουργία.

Advertisement
Advertisement

Τη Mustang Raptor, οι δημιουργοί της την ονειρεύονται με ατμοσφαιρικό V8 χωρητικότητας 5,0 λίτρων- από την υπάρχουσα γκάμα του μοντέλου. Για τη μετάδοση θα φροντίζει ένα εξελιγμένο σύστημα τετρακίνησης με μπλοκέ κεντρικό διαφορικό. Το κάτω μέρος του αυτοκινήτου είναι ενισχυμένο με ανθεκτικές στα χτυπήματα πλάκες που προστατεύουν τα μηχανικά μέρη.

Advertisement

Έτσι θα μπορεί να αντιπαρέρχεται η Mustang Raptor κάθε είδους σκληρό έδαφος. Όσο ρεαλιστική και αν είναι η συγκεκριμένη απεικόνιση, θα πρέπει να περιμένουμε κάμποσο καιρό για να δούμε τις προθέσεις της Ford αναφορικά με το μέλλον του δημοφιλούς της coupe.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ford: Πρώτη στα επαγγελματικά σε Ευρώπη και Ελλάδα
Η Ford Mustang είναι το πιο δημοφιλές σπορ μοντέλο
Επίσημο: Αυτό είναι το νέο Ford E-Transit Courier

Advertisement