Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

«Κοκκίνησαν» οι δρόμοι της Αθήνας

Ελλάδα 0:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Κοκκίνησαν» οι δρόμοι της Αθήνας

ΝΕΑ

«Κοκκίνησαν» οι δρόμοι της Αθήνας

ΝΕΑ

Κυκλοφοριακές δυσκολίες ελέω της κακοκαιρίας Elias – Με μεγάλες δυσκολίες γίνεται η κίνηση στους δρόμους της Αττικής το πρωί της Τετάρτης.

Advertisement
Advertisement

Από νωρίς το πρωί, η κυκλοφορία στους δρόμους της Αττικής αντιμετωπίζει σημαντικές δυσκολίες μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας Elias από τα ξημερώματα.

Τα πιο σημαντικά προβλήματα παρατηρούνται στον Κηφισό, όπου τα οχήματα δημιουργούν μακρές ουρές τόσο στην άνοδο όσο και στην κάθοδο.

Συγκεκριμένα, υπάρχουν καθυστερήσεις στην κάθοδο από τη Μεταμόρφωση μέχρι την περιοχή της Παραλιακής και στην άνοδο από την περιοχή της Πειραιώς σχεδόν μέχρι τον κόμβο της Αττικής Οδού.

Advertisement
Advertisement

Επίσης, παρατηρείται υψηλή κίνηση στην κάθοδο της Μεσογείων και της Κηφισιάς, καθώς και στην περιοχή του Καρέα προς Κατεχάκη.

Επιπλέον, υπάρχει αυξημένη κυκλοφορία στη λεωφόρο Αθηνών από το Χαϊδάρι προς τον Ασπρόπυργο, καθώς και στην παραλιακή προς τον Πειραιά, μετά τη συμβολή με τον Κηφισό.

Advertisement

Στην Αττική Οδό, καταγράφονται καθυστερήσεις στο ρεύμα προς το Αεροδρόμιο, με χρόνο πορείας 10-15 λεπτά από τη Μεταμόρφωση προς την Κηφισία και 5-10 λεπτά στην έξοδο του Κορωπίου.

Advertisement

Δείτε LIVE την κίνηση στους δρόμους (στιγμιότυπο 08:53)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Περιφέρεια Αττικής: Ολοκληρώθηκαν τα έργα των 7 Γεφυρών (+video)
Απίστευτο! Την έβαλαν στο πορτμπαγκάζ…
Τέλος οι επιδοτήσεις στα ηλεκτρικά;

Advertisement