Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Κλοπή αυτοκινήτων σε εργοστάσιο της Ford!

Ελλάδα 21:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Κλοπή αυτοκινήτων σε εργοστάσιο της Ford!

ΝΕΑ

Κλοπή αυτοκινήτων σε εργοστάσιο της Ford!

ΝΕΑ

Χάος προκάλεσε μία συμμορία κλεφτών στο εργοστάσιο της Ford στο Όκβιλ του Καναδά, καθώς κατάφερε να της αποσπάσει αρκετά αυτοκίνητα.

Advertisement
Advertisement

Η Ford έπεσε θύμα κλοπής λίγο μετά την πρώτη εβδομάδα του νέου χρόνου και δυστυχώς για την εταιρεία δεν ήταν η πρώτη φορά. Τον Αύγουστο του 2023, το εργοστάσιό της στο Μίσιγκαν έπαθε το ίδιο, όταν είδε 15 καινούρια F-150 και Raptor να λείπουν.

Αυτή τη φορά, οι κλέφτες δεν πήραν τα pickup της Ford, αλλά μερικά SUV. Συγκεκριμένα, 14 Edge κλάπηκαν από το χώρο του πάρκινγκ στο Όκβιλ! Η συνολική τους αξία λέγεται πως φτάνει τις 428.000 ευρώ.

Σίγουρα δεν είναι τόσο μεγάλο το ποσό για το μέγεθος της αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, αλλά και πάλι είναι ακόμα μία άσχημη εμπειρία και εικόνα για την εταιρεία που είδε τον χώρο της να παραβιάζεται με σχετική ευκολία.

Advertisement
Advertisement

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Halton Regional Police Service (HRPS) από το Οντάριο. Σύμφωνα με το ειδικό τμήμα, οι δράστες πραγματοποίησαν την κλοπή το βράδυ της 7ης με ξημερώματα της 8ης Ιανουαρίου.

Μάλιστα, αποκαλύφθηκε πως οι κλέφτες έκαναν μία μεγάλη τρύπα –άγνωστος ο τρόπος προς το παρόν- στην περίφραξη που περιβάλλει το μεγάλο πάρκινγκ του εργοστασίου.

Ακόμα, δεν έχει γίνει καμία σύλληψη επίσημα, καθώς δεν υπάρχουν χειροπιαστές αποδείξεις που να τοποθετούν κάποιον συγκεκριμένο στον χώρο της κλοπής εκείνο το βράδυ. Ωστόσο, το τμήμα HRPS έχει προχωρήσει σε τέσσερις συλλήψεις υπόπτων.

Advertisement

Σύμφωνα με το HRPS, η έρευνα συνεχίζεται πυρετωδώς, παρότι επίσημα, δεν έχει αναγνωριστεί κανένας ύποπτος ως δράστης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Οι τιμές του νέου Ford Kuga στην Ελλάδα!
Η χαρισματική προσωπικότητα του νέου Ford Explorer
Η Ford συνδέει έναν…. χούλιγκαν στην πρίζα! (+video)

Advertisement