Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Κλοπή αυτοκινήτων σε απευθείας μετάδοση (VIDEO)

Ελλάδα 3:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Κλοπή αυτοκινήτων σε απευθείας μετάδοση (VIDEO)

ΝΕΑ

Κλοπή αυτοκινήτων σε απευθείας μετάδοση (VIDEO)

ΝΕΑ

Κατά τη διάρκεια των ταραχών στην πόλη San Leandro της Καλιφόρνια, η αντιπροσωπεία της FCA δέχτηκε την επίθεση πλιατσικολόγων που μπήκαν, πήραν τα κλειδιά περισσότερων από 50 αυτοκινήτων και έφυγαν με αυτά.

Advertisement
Advertisement

Στην αντιπροσωπεία της FCA και στον περιβάλλοντα χώρο, τα αυτοκίνητα ήταν πάνω από 400. Ωστόσο, περισσότερα από 50 εξ αυτών, «έκαναν φτερά» και μάλιστα, με απευθείας μετάδοση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μια και οι θρασύτατοι κλέφτες τράβαγαν και video κατά τη διάρκεια της αποχώρησής τους από το χώρο του καταστήματος. Ο ιδιοκτήτης της αντιπροσωπείας αποκάλυψε τον αριθμό των αυτοκινήτων που εκλάπησαν κατά τη διάρκεια της επιδρομής από το πλήθος που πέρασε από όλα τα καταστήματα της περιοχής, λεηλατώντας και καταστρέφοντας τα πάντα. Το φαινόμενο αυτό, έχει εξαπλωθεί τις τελευταίες μέρες σε όλη την τοπική κομητεία Alameda, καθώς και σε άλλα μέρη των ΗΠΑ, με «σημείο εκκίνησης» τις διαμαρτυρίες για το θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ από αστυνομικό κατά τη σύλληψή του.

Advertisement
Advertisement

Πλάνα από τις λεηλασίες, εμφανίστηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τη Δευτέρα, δείχνοντας πολλά Dodge Challenger και Charger να φεύγουν από το κατάστημα στο San Leandro.  Μάλιστα, κάποιοι από τους κλέφτες, έκαναν και εκτεταμένα burn out φεύγοντας κάτι που φαίνεται και στα video που κυκλοφόρησαν. Ο ιδιοκτήτης της αντιπροσωπείας, λέει πως οι ταραξίες άνοιξαν ένα χρηματοκιβώτιο όπου φυλάσσονταν τα κλειδιά των αυτοκινήτων και έτσι κατάφεραν να πάρουν ότι έβρισκαν μπροστά τους και να φύγουν. Για να «ανοίξουν» διάδρομο, χρησιμοποίησαν ένα από τα αυτοκίνητα που βρήκαν εκεί, πέφτοντας πάνω σε βιτρίνες καθώς και σε άλλα αυτοκίνητα που ήταν στη διαδρομή τους για την έξοδο. Το θετικό είναι πως όπως ανέφερε ο ιδιοκτήτης της αντιπροσωπείας, όλα τα αυτοκίνητα είναι εφοδιασμένα με σύστημα εντοπισμού θέσης και έτσι θα γίνει προσπάθεια εντοπισμού τους (αν δεν έχουν γίνει ήδη ανταλλακτικά).