Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Κλειστή η Βουλιαγμένης από μηχανή που πήρε φωτιά!

Ελλάδα 8:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Κλειστή η Βουλιαγμένης από μηχανή που πήρε φωτιά!

ΝΕΑ

Κλειστή η Βουλιαγμένης από μηχανή που πήρε φωτιά!

ΝΕΑ

Κυκλοφοριακό χάος επί της Λ. Βουλιαγμένης καθώς από τις 8.00 το πρωί της Πέμπτης 5 Μαΐου έχει κλείσει το ρεύμα καθόδου προς Γλυφάδα στο ύψος της Ηλιούπολης.

Advertisement
Advertisement

Αιτία μία φλεγόμενη μοτοσικλέτα.

Το δίκυκλο όχημα άρπαξε φωτιά κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και στη συνέχεια ο οδηγός του το εγκατέλειψε, αφήνοντας το φλεγόμενο στην άσφαλτο. Οι διερχόμενοι οδηγοί επιχείρησαν να κατασβήσουν τη φωτιά, ωστόσο όπως φαίνεται και στις αποκλειστικές φωτογραφίες το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς. Στο σημείο κατέφθασαν δυνάμεις της πυροσβεστικής όπου επιχειρούν μέχρι τώρα, έχοντας κλείσει τη Λ. Βουλιαγμένης.

Advertisement
Advertisement

Στο σημείο έχει προκληθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο καθώς είναι ώρα αιχμής και τα οχήματα διέρχονται από παράπλευρες οδούς. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για μοτοσικλέτα εκπαιδευτικού χαρακτήρα από σχολή οδηγών, με τον δάσκαλο οδήγησης να ακολουθεί πίσω από το δίκυκλο και να καλεί άμεσα την πυροσβεστική. Οι εμπλεκόμενοι αν και σε κατάσταση σοκ είναι καλά στην υγεία τους και το μόνο που μένει είναι να αποκατασταθεί η ομαλή κυκλοφορία σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους οδικούς κόμβους της αττικής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Σοκαριστικό ατύχημα με νταλίκα που πέφτει από αυτοκινητόδρομο (+video)
Ο ρόλος της μπαριέρας σε δύο ατυχήματα (+video)
Ακόμα μια φωτιά μετά από ατύχημα με ηλεκτρικό (+video)