Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Κυβερνούν με παιδιαρίστικες συμπεριφορές

Ελλάδα 9:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Κυβερνούν με παιδιαρίστικες συμπεριφορές

ΝΕΑ

Κυβερνούν με παιδιαρίστικες συμπεριφορές

ΝΕΑ

«Τρελίτσα» πουλάει και πάλι η Κυβέρνηση σ’ ότι αφορά τα Τέλη Κυκλοφορίας, τρελαίνοντας μαζί τόσο την πολύπαθη αγορά αυτοκινήτου, όσο και όλο τον κόσμο ο οποίος στην τελική δεν γνωρίζει πόσα θα πληρώσει στο τέλος του χρόνου. ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΤΡΑΚΟΥΣΕΛΛΗ

Advertisement
Advertisement

Από τη μία οι αόριστες δηλώσεις της κας Παπανάτσιου τον Απρίλιο, για… δικαιότερα τέλη κυκλοφορίας (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ) -δηλαδή πριν δύο χρόνια οι ίδιοι αποφάσισαν… άδικα τέλη; – αλλά και οι ελεγχόμενες διαρροές στον Τύπο για αλλαγές.
Από την άλλη οι διαβεβαιώσεις των ιδίων Κυβερνητικών προς την αγορά αυτοκινήτου, στο στυλ «δε θα αλλάξουμε τίποτα» (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ). Συμπεριφορές που συναντάς σε δεκάχρονα, που θέλουν κρυφά να φτάσουν το ντουλάπι με τη Merenda και φοβούνται να μην τους πάρει χαμπάρι η Μαμά.
Το θέμα είναι πως αυτοί οι άνθρωποι διοικούν μία χώρα δηλαδή όλους εμάς. Αυτή η συνεχής διγλωσσία προς τέρψη του λαού («δικαιότερα τέλη») αλλά και της αγοράς («δεν αλλάζουμε τίποτα») μόνο σύγχηση φέρνει και στους δύο, με τελικό ζημιωγόνο να είναι το Ελληνικό κράτος το οποίο θα βάλει λιγότερα χρήματα στο ταμείο του. Κι αυτό γιατί πολύ απλά ο υποψήφιος αγοραστής που κάνει τον προγραμματισμό και τους υπολογισμούς του (καταναλώσεις, φόρους κλπ) για το αυτοκίνητο που θα πάρει, κάνει πίσω και περιμένει τις τελικές αποφάσεις της Κυβέρνησης, για να γνωρίζει τι τελικά θα πληρώνει.
Επιτέλους, σταματήστε να παίζετε με τους κατόχους αυτοκινήτων, τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις της αγοράς αυτοκινήτου και ανακοινώστε σήμερα το τι θα κάνετε με τα τέλη κυκλοφορίας. Η ανοχή στις παιδιαρίστικες συμπεριφορές από ενήλικες, έχει όρια…