Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Κιτ βελτίωσης για το Tesla Cybertruck!

Ελλάδα 2:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κιτ βελτίωσης για το Tesla Cybertruck!

ΝΕΑ

Κιτ βελτίωσης για το Tesla Cybertruck!

ΝΕΑ

Ακόμη δεν το… είδαμε (και στην Ευρώπη μάλλον δεν θα το δούμε) αλλά η Unplugged Performance έχει μερικές πολύ ενδιαφέρουσες ιδέες για το πώς μπορεί να κάνει το φουτουριστικό pickup ακόμα πιο αποδοτικό.

Advertisement
Advertisement

Με όλες τις λεπτομέρειες του πολυαναμενόμενου και… αργοπορημένου Tesla Cybertruck να έχουν γνωστοποιηθεί, η Unplugged Performance έχει έτοιμη μία γραμμή παραγωγής ονόματι Up Invincible και θέλει να πάει το ηλεκτρικό ημιφορτηγό σε άλλο επίπεδο.

Σκοπός της είναι να αυξήσει και άλλο την ήδη εντυπωσιακές προδιαγραφές του Cybertruck τόσο για ασφάλτινες καταστάσεις, όσο και για off-road περιπέτειες.

Αποκαλύπτοντας όλα τα αξεσουάρ, τον εξοπλισμό και τις τροποποιήσεις που θέλει να κάνει στο αμερικανικό pickup, φαίνεται πως σκοπός της είναι να το κάνει ακόμα πιο ρωμαλέο, ακόμα πιο «θηριώδες», έως και ό,τι ικανότερο θα υπάρχει για off-road καταστάσεις.

Advertisement
Advertisement

Προβλέπεται βάσει των όσων δημοσιοποίησε η Unplugged Performance να έχει ενισχυμένους, ατσάλινους προφυλακτήρες, σκληρά πλαστικά στο πλάι και μέρη από ανθρακονήματα στο αμάξωμα. Στη λίστα των μετατροπών, βρίσκεται και η βελτίωση των αναρτήσεων.

Εντός του πακέτου που προσφέρεται, υπάρχουν και νέες ζάντες, μαύρες στο χρώμα και λάστιχα τρακτερωτά για τις πιο… ζόρικες off-road περιπέτειες.

Advertisement

Το κάτω μέρος του πατώματος είναι επίσης ενισχυμένο, ώστε να αντέχει τα χτυπήματα από πέτρες και χαλίκια.

Advertisement

Το κιτ βελτίωσης που προσφέρει η Unplugged Performance είναι ήδη διαθέσιμο για τους ενδιαφερόμενους πελάτες που σκοπεύουν να παραγγείλουν το Cybertruck.

Ο μεγάλος της στόχος όμως, είναι να κατασκευάσει ένα τόσο καλά εξοπλισμένο και ενισχυμένο Tesla Cybertruck που θα μπορεί να επιστρατευτεί από τις ένοπλες δυνάμεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επίσημο: Όλες οι λεπτομέρειες του Tesla Cybertruck (τιμές, video)
Αποκαλύφθηκε στο Instagram το εσωτερικό του Tesla Cybertruck (+video)
«Κωλοτούμπα» της Tesla με το Cybertruck!

Advertisement